Συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas

Συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas

Συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas

Συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas
Συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas

Η συνεργασία Nissan με Blink Charging Hellas στοχεύει στην διεύρυνση των επιλογών για λύσεις φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων της.

 

Nissan LEAF - Blink

Nissan LEAF – Blink

 

Μάλιστα αυτό, τόσο σε επίπεδο αντιπροσώπων, όσο και πελατών.

 

Στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης της Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, στον τομέα της παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.



Δηλώσεις Τάκη Θεοχαράκη



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κύριος Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, δήλωσε : “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη BLINK ως συνεργάτη μας, στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Nissan, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, εργάζεται συστηματικά για ένα μέλλον βιώσιμης κινητικότητας. Ένα μάλλον χωρίς εκπομπές C0₂. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα διευρύνουμε το πεδίο των διαθέσιμων επιλογών σε λύσεις που αφορούν την φόρτιση των οχημάτων μας. Αυτό τόσο για το δίκτυο των αντιπροσώπων μας, όσο και για τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία. Για αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”



Στόχος της εκδήλωσης



Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και η προβολή της ανάπτυξης του Πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink κι ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα.



Η Blink παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.



 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...