Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai
Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τη Hyundai, με τα IONIQ 5 και STARIA να κατακτούν ηγετική θέση στην κατηγορία των μεταφορών στα βραβεία GOOD DESIGN 2021.

 

Hyundai STARIA

Hyundai STARIA

 

Το IONIQ 5 είναι το μεσαίου μεγέθους crossover όχημα της Hyundai. Μάλιστα είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα (BEV). Η καινοτόμος σχεδίασή του αναδεικνύει μια νέα EV τυπολογία που είναι ευπρόσδεκτη από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Τα χαρακτηριστικά παραμετρικά pixels της Hyundai στα φωτιστικά σώματα του οχήματος παρέχουν ένα ξεχωριστό, μοντέρνο στυλ. Παράλληλα αντιπροσωπεύουν και τη διαχρονική σχεδιαστική αξία του IONIQ 5.

 

 

Το «Living Space» ως κυρίως θέμα του εσωτερικού του, διατρέχει το IONIQ 5 και αναδεικνύεται κυρίως από το Universal Island, μια κινητή κεντρική κονσόλα και ένα επίπεδο δάπεδο όπου αποθηκεύονται οι μπαταρίες. Πολλά από τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του οχήματος, όπως καθίσματα, επένδυση κεφαλής, επένδυση θυρών, δάπεδο και υποβραχιόνιο, είναι κατασκευασμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αντανακλώντας τη δέσμευση της Hyundai για ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους.

 

 

Αντίστοιχα, το STARIA, αποτελεί μέλος της γκάμας οχημάτων πολλαπλών χρήσεων (MPV) της Hyundai και διαθέτει ένα εντυπωσιακά φουτουριστικό και μυστηριώδες εξωτερικό που παραπέμπει σε διαστημόπλοιο. Μια μόνο ματιά από μπροστά προς τα πίσω θυμίζει την καμπύλη του φωτός που φωτίζει τον ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ήλιου όταν το βλέπουμε από το διάστημα.

 

 

Παράλληλα, το εσωτερικό του STARIA εμπνευσμένο από κρουαζιερόπλοιο προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα που εστιάζει στην άνεση τόσο του οδηγού όσο και των επιβατών. Τα πανοραμικά πλαϊνά παράθυρα βελτιώνουν τη συνολική ορατότητα και δημιουργούν μια αίσθηση ανοικτού ορίζοντα. Αυτή η αίσθηση ευρυχωρίας, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κορεάτικη αρχιτεκτονική «hanok», επιτρέπει στους επιβάτες να αισθάνονται πως οι εξωτερικές σκηνές αποτελούν προέκταση του εσωτερικού του οχήματος.

 

 

Οι διακρίσεις της Hyundai στα GOOD DESIGN 2021

 

Transportation category

  • IONIQ 5

  • STARIA

  • E-Pit Ultra Fast Charging Station

Interactive media category

  • Hyundai Infotainment System – Aqua Design

  • Hyundai EV Infotainment System – Jong-e

  • Hyundai N Infotainment System

Household category

  • HTWO Hydrogen Power Generation System

Mobile applications category

  • Hyundai Connectivity Application – Bluelink

Graphic design category

  • Hyundai Brand Collection


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...