Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP

Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP BMW 1

Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP BMW 1

Τα τελευταία αποτελέσματα του Euro NCAP έγιναν γνωστά και αφορούν τις δοκιμές πρόσκρουσης για τα BMW Σειρά 1,3, Jeep Cherokee και Peugeot 208.

 

Euroncap 2019 BMW 3

Euroncap 2019 BMW 3

Συγκεκριμένα, οι BMW Σειρά 1 και 3 εξασφάλισαν πέντε αστέρια. Από τέσσερα αστέρια απέσπασαν το Jeep Cherokee με το Peugeot 208.

 

Η BMW Σειρά 1, τώρα στην τρίτη της γενιά και για πρώτη φορά με κίνηση στους εμπρός τροχούς, διατήρησε τα πέντε αστέρια της. Μάλιστα, το ποσοστό προστασίας των ενήλικων επιβατών θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Αυτό αν το εμπρός κάθισμα είχε καλύτερη συμπεριφορά στην οπίσθια σύγκρουση.

 

Αναφορικά με τη Σειρά 3, που έχει ανανεωθεί και διανύει την έβδομη γενιά της, είχε την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα μεγάλα οικογενειακά αυτοκίνητα.

 

Euroncap 2019 Peugeot 208

Euroncap 2019 Peugeot 208

 

Σχετικά με το Peugeot 208, έχασε για λίγο τα πέντε αστέρια. Το προηγούμενο είχε εξασφαλίσει πέντε. Ωστόσο τότε οι δοκιμές είχαν γίνει με γνώμονα άλλες απαιτήσεις. Το γαλλικό supermini εξασφάλισε πέντε αστέρια σε όλες τις κατηγορίες, εκτός της προστασίας των άλλων χρηστών του δρόμου.

 

Euroncap 2019 Jeep Cherokee

Euroncap 2019 Jeep Cherokee

 

Τέλος, το Jeep Cherokee εξασφάλισε τέσσερα αστέρια. Είχε καλή συγκομιδή σε γενικές γραμμές, παρουσιάζοντας βελτίωση σε σχέση με το Wrangler, το οποίο δοκιμάστηκε πέρυσι.

 

Πηγή: Euro NCAP


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...