Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW

Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW

Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW

Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW
Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW

 

Tα ADVAN Sport V107 στην υπηρεσία της BMW, με τα συγκεκριμένα ελαστικά της YOKOHAMA να διατίθενται για τα μοντέλα BMW M3 Sedan και BWM M4 Coupe.

 

 

ADVAN Sport V107

ADVAN Sport V107

 

Μάλιστα η YOKOHAMA άρχισε να προμηθεύει την γραμμή παραγωγής των συγκεκριμένων μοντέλων με ελαστικά από τον περασμένο Νοέμβριο. Συγκεκριμένα με ελαστικά εμπρός, διαστάσεων 275 / 40ZR18 (103Y) και ελαστικά πίσω, διαστάσεων 285 / 35ZR19 (103Y). Τα δύο νέα μοντέλα, μαζί με την M5, συμπληρώνουν την γκάμα των μοντέλων BMW M που διαθέτουν ελαστικά YOKOHAMA ως μέρος του εργοστασιακού τους εξοπλισμού.

 

 

Τα απόλυτα ελαστικά υψηλών επιδόσεων

 

 

Τα ADVAN Sport V107 είναι τα απόλυτα ελαστικά υψηλών επιδόσεων στην κορυφαία σειρά ADVAN της YOKOHAMA. Τα ελαστικά που παρέχονται στην σειρά M της BMW, αναπτύχθηκαν από κοινού με την αυτοκινητοβιομηχανία. Διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένο υλικό και μοτίβο πέλματος, με την περιοχή αυλάκωσης να έχει προσαρμοστεί ώστε να επιτυγχάνει ανώτερες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα και αντοχή στη φθορά. Το ελαστικό έχει επίσης λάβει την υψηλότερη βαθμολογία «Α» του συστήματος σήμανσης της ΕΕ, για απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

 

 

Το προφίλ του ελαστικού παρέχει ομοιόμορφη επαφή με την επιφάνεια του οδοστρώματος. Το γεγονός αυτό συμβάλλει περαιτέρω στις επιδόσεις του αλλά και στην μείωση της φθοράς. Οι υψηλές επιδόσεις του συγκεκριμένου ελαστικού επιβεβαιώθηκαν μέσω δοκιμών στο Nürburgring. Η συγκεκριμένη πίστα θεωρείται ευρέως ως η πιο σκληρή πίστα δοκιμών στον κόσμο. Διαθέτει μήκος περίπου 25km, 200 στροφές και υψομετρικές διαφορές 300m. Η από κοινού αναπτυγμένη έκδοση του ADVAN Sport V107 αποτελεί πράγματι το πλέον κατάλληλο ελαστικό για τα νέα μοντέλα της σειράς M της BMW. Συμβάλλει έτσι στις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις τόσο σε κανονική όσο και σε αγωνιστική οδήγηση.

 

 

Μια επιτυχημένη σχέση χρόνων

 

 

Η σχέση των ελαστικών YOKOHAMA με την BMW M3 μετρά πολλά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μάλιστα οι αγωνιστικές ομάδες της BMW κέρδισαν πολλούς κορυφαίους αγώνες με την πάροδο των ετών. Το ξεκίνημα έγινε με την BMW M3 της Schnitzer Motorsport, που κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Touring Car το 1987. Ακολούθησε στη συνέχεια το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό το 1988. Ακόμη, οι BMW M3 που τρέχουν με ελαστικά YOKOHAMA έχουν κατακτήσει νίκες σε αγώνες αντοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού πέντε 24-Ωρών αγώνων στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δύο από τους κορυφαίους αγώνες αντοχής σε πίστα στον κόσμο, τον 24-Ώρο αγώνα Daytona στην Florida το 1988, καθώς και τον 12-Ώρο αγώνα του Sebring.

 

 

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), η Yokohama στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...