To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022

To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022

To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022

To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022
To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022

To Νέο FIAT 500 βρέθηκε στην έκθεση CES 2022 και παρουσιάστηκε στη ζώνη εξηλεκτρισμού του περιπτέρου της Stellantis στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

 

Detail

Detail

 

Η Ιταλική μάρκα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά τα πλάνα, με το θρυλικό της μοντέλο -στη νέα αμιγώς ηλεκτρική του γενιά- να είναι σχεδιασμένο για τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές αστικές μετακινήσεις. Το νέο 500 αποτελεί ένα ορόσημο στην πορεία εξηλεκτρισμού της FIAT. Το πλέον δημοφιλές μοντέλο της μάρκας εξελίχθηκε σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στο Τορίνο, όπου και γεννήθηκε το 1957 το όνομα 500, το νέο 500 εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο σύμβολο, με τις πωλήσεις εκτός από την Ευρώπη να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Ισραήλ και τη Βραζιλία, ενώ μέσα στο 2022 το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και στην Ιαπωνική αγορά.

 

 

Σπάζοντας για ακόμα μια φορά τα συμβατικά όρια, το ηλεκτρικό FIAT προσφέρει υψηλή αυτονομία (έως 320χλμ. στον κύκλο WLTP και έως 460χλμ. σε αστικές συνθήκες), γρήγορη φόρτιση (εφοδιασμένο με φορτιστή 85kW) και έξυπνη, όσο και εύκολη στη χρήση τεχνολογία. Το νέο 500 είναι το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, αλλά και τρία διαφορετικά αμαξώματα (Hatchback, Cabrio και 3+1), ενώ το σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 που διαθέτει είναι συμβατό και με δίκτυα 5G.

 

 

Ειδικότερα η έκδοση 3+1 η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση CES αποτελεί την πλέον πρακτική εκδοχή του μοντέλου, χάρη στην καινοτόμα σχεδίαση της 2ης πόρτας («magic door») στην πλευρά του συνοδηγού, η οποία προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, χωρίς καμία μεταβολή στην ακαμψία και τις διαστάσεις του αμαξώματος.

 

500RED

500RED

 

Η νέα έκδοση (500)RED

 

 

Αντίστοιχα καινοτόμα σε επίπεδο φιλοσοφίας είναι και η νέα έκδοση (500)RED που παρουσιάζεται στη CES και η οποία σχεδιάστηκε για να προστατεύει τον πλανήτη και τους ανθρώπους. Εκτός από την κίνηση με μηδενικούς ρύπους, χάρη στη συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό (RED) που ίδρυσαν οι Bono και Bobby Shriver και σαν σκοπό του έχει την καταπολέμηση των πανδημιών, το (500)RED είναι έναν αυτοκίνητο και με ηθικό περιεχόμενο. Η FIAT μαζί με τις Jeep και RAM έχει δεσμευθεί να ενισχύσει τον οργανισμό με περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ώστε να βοηθήσει στην καταπολέμηση των πανδημιών, με το νέο (500)RED να αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή αυτής της προσπάθειας και στις Η.Π.Α.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...