Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη

Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη

Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη

Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη
Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη

Το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe έτοιμο για Ευρώπη, με το μοντέλο να ετοιμάζεται για την άφιξη του στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, εφοδιασμένο με το αποκλειστικό για τη μάρκα Plugin Hybrid σύστημα 4xe.

 

Grand Cherokee 4xe

Grand Cherokee 4xe

 

 

Είναι μια σημαντική στιγμή για τη μάρκα και το μοντέλο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με το καινοτόμο Plugin Hybrid σύστημα 4xe, ακολουθώντας τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της Jeep. Η εφαρμογή του συστήματος 4xe δημιουργεί το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και ικανό 4x4 Grand Cherokee που δημιουργήθηκε ποτέ.

 

 

Το νέο Grand Cherokee εντυπωσιάζει χάρη και στο πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS) με τα οποία εφοδιάζεται και τα οποία του εξασφαλίζουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Επίσης μέσω της εφαρμογής της Jeep, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την κατάσταση του οχήματος, αλλά και λειτουργείες του (όπως τις κλειδαριές, το σύστημα κλιματισμού, τα φώτα, κ.α.) από απόσταση μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Το έγχρωμο Head Up Display των 10”, η κάμερα νυχτερινής όρασης, ο ψηφιακός κεντρικός καθρέπτης, αλλά και συστήματα όπως το αυτόνομο παρκάρισμα και το αυτόνομα φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών συνθέτουν ένα από τα πλέον προηγμένα premium SUV στον κόσμο.

 

Detail

Detail

 

 

Το πλέον αποδοτικό Grand Cherokee που κατασκευάστηκε ποτέ

 

 

Η 5η γενιά του Jeep Grand Cherokee που θα είναι διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με το καινοτόμο plugin Hybrid σύστημα 4xe. Συνδυάζοντας έναν Turbo κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής. Το σύστημα χάρη στην μπαταρία των 400V χωρητικότητας 17 kWh, δίνει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για διαδρομές έως και 51χλμ. Εντυπωσιακές είναι και οι δυνατότητες 4x4 που προσφέρει το νέο μοντέλο, το οποίο εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης QuadraDrive II, την αερανάρτηση QuadraLift και το σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης SelecTerrain με τις πέντε επιλογές Auto, Snow, Sand/Mud, Rock, και Sport που εξασφαλίζουν ότι το νέο Grand Cherokee διατηρεί στο ακέραιο τις θρυλικές 4x4 δυνατότητες που συνοδεύουν το όνομα Jeep.

 

 

Οι προ-παραγγελίες του νέου Grand Cherokee με την ειδική έκδοση Launch Edition θα ξεκινήσουν άμεσα για τις αγορές της Ιταλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Ην. Βασιλείου, Αυστρίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και Ολλανδίας, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...