Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall

Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall

Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall

Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall
Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall

Το Citroen Ami βρίσκεται στο Golden Hall και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου να το γνωρίσουν από κοντά.

 

Citroen Ami

Citroen Ami

 



Το Ami μεταφέρθηκε σε ένα XL Miniature Box εντός του Golden Hall και με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο το πιο Μικρό Μεγάλο Nέο της Citroen παρουσιάζεται στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό…



Το Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroen για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2. Η προσβασιμότητα (από την ηλικία των 16 ετών στην Ελλάδα) και η προσιτή τιμή του, οι συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, καθώς και η άνετη μεταφορά δύο ατόμων το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα.



Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την αγορά και την παράδοσή του. Η τιμή εκκίνησης του οχήματος που ανέρχεται στις 6.500€ με το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης Β΄ Κύκλου Δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά», ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000€ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.500€!




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...