Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron

Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron

Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron

Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron
Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron

 

Το DS 7 CROSSBACK στην υπηρεσία του Macron, με τη Γαλλική Προεδρία να απευθύνεται και πάλι στην DS Automobiles προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο Γάλλος Πρόεδρος.

 

DS 7 Crossback - Elysee

DS 7 Crossback – Elysee

 

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που για τις μετακινήσεις του επιλέγεται ένα μοντέλο της DS Automobiles κάτι που «προδίδει» την απόλυτη εμπιστοσύνη στα μοντέλα της Premium Γαλλικής Μάρκας.

 

 

Η γαλλική φινέτσα και η πολυτέλεια αναδεικνύονται από την εφευρετικότητα και την αριστεία των τεχνιτών της DS Automobiles και ξεχωρίζουν για τα μοναδικά υλικά υψηλής ποιότητας και την κομψότητα στο φινίρισμά τους. Στην DS, κάθε μοντέλο αντανακλά την προσωπική έκφραση, την αριστεία της χειροποίητης κατασκευής, την ασφάλεια και απίστευτη άνεση που προσφέρει η τεχνολογία αιχμής.

 

 

Εύλογα επιλέχθηκε το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της γκάμας της DS Automobiles. Η έκδοση DS 7 Crossback Elysee, διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο –ειδικά για την περίσταση- κατά 20 εκατοστά, φτάνοντας σχεδόν τα τρία μέτρα, κάτι που οδήγησε στη συνολική αύξηση του μήκους του αυτοκινήτου στα 4,8 μέτρα. Ο ίδιος ο Emmanuel Macron υποδέχτηκε το νέο του όχημα για τις επίσημες μετακινήσεις του, στο Παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι.

 

 

Η επιμήκυνση του αμαξώματος της DS 7 Crossback αποτέλεσε αίτημα του ίδιου του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να έχει τον απαραίτητο χώρο για να εργάζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του με το Προεδρικό όχημα. Τη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων έχουν πάρει δύο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία έχουν επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ στη διάθεση του Γάλλου Προέδρου υπάρχουν θύρες USB, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και υποδοχές για έγγραφα. Με τα νέα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις της καμπίνας, ο χώρος για τα πόδια έχει διαμορφωθεί στα 54,5 εκατοστά.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...