Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα

Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα

Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα

Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα
Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα

 

Το e-GO Life έρχεται στην Ελλάδα, με τους Έλληνες καταναλωτές να μπορούν να ξεκινήσουν τις προπαραγγελίες για το μοναδικά σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

 

e-GO Life

e-GO Life

 

Η γερμανική εταιρεία e.GO ανακοίνωσε επίσης ότι πέρα από την παραγωγή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα διεθνές Customer Experience Center και R&D για την έρευνα των επιπτώσεων των μπαταριών και του θερμού κλίματος στη χώρα. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τις υποδομές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην Ελλάδα.

 

 

Το e.GO Life, το βιώσιμο και ανθεκτικό, νέας γενιάς ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ιδανικού αυτοκινήτου πόλης, ανθεκτικότητας και ολιστικής βιωσιμότητας. Το στιβαρό χωροδικτύωμα από αλουμίνιο και το εξαιρετικά ανθεκτικό εξωτερικό πολυμερές αμάξωμα προσδίδουν στο e.GO Life ανώτερη ασφάλεια, σημαντικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 

 

Πίσω από το σχεδιασμό του αυτοκινήτου βρίσκεται η θρυλική ιταλική οικογένεια σχεδιαστών Spada, γνωστή για μερικά από τα πιο εμβληματικά designs εδώ και πολλές δεκαετίες. Ευρύχωρο με 4 καθίσματα, υψηλότερη θέαση και έξυπνο σχεδιασμό μπαταρίας, το e.GO Life έχει αυτονομία πόλης 220km και τελική ταχύτητα 122 km/h. Μπορεί να φορτιστεί σε συμβατικές πρίζες ή σε standard 11Kw wall box σε περίπου 2 ώρες, με βιώσιμο και οικονομικό τρόπο.

 

 

Η e.GO σύντομα θα ξεκινήσει και το Road Show της στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει εκθέσεις αυτοκινήτων και δραστηριότητες σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στα σημεία έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο, να πραγματοποιήσουν testdrive και να υποβάλλουν την προπαραγγελία τους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...