Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο

Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο

Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο

Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο
Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο

Το Honda Civic Type R μεταβαίνει σε άλλο επίπεδο, με την έκδοση Type R TC να δίνει την ευκαιρία στους κατόχους να μετατρέψουν το όχημα δρόμου, σε αγωνιστικό.

 

Type R TC

Type R TC

 

Το αμάξωμα προέρχεται από τη μονάδα στο Σουίντον της Αγγλίας. Από την πλευρά του, ο 2λιτρος VTEC Turbo κινητήρας από τη μονάδα στο Οχάιο των ΗΠΑ. Η ισχύς κυμαίνεται στα 270-330 άλογα.

 

 

Το Type R TC διατηρεί πολλά στοιχεία του εξωτερικού του. Ωστόσο οι τροποποιήσεις αφορούν την υψηλής ροής αέρα γρίλια, το καπό της J Racing FRP με εισαγωγές, το ψυγείο του μοτέρ και του λαδιού CSF και το κομμάτι καθόδου από το turbo της HPD/Borla. Από εκεί και πέρα, το κιβώτιο είναι 6τάχυτο και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της HPD/Cusco. Η δεξαμενή καυσίμου έχει χωρητικότητα 60 λίτρων. Το εσωτερικό εφοδιάζεται με κλωβό ασφαλείας, ενώ το κάθισμα της ΟΜΡ διαθέτει ζώνη ασφαλείας έξι σημείων.

 

 

Το Civic Type R TC μπορεί επίσης να μετάσχει στα πρωταθλήματα SCCA και NASA.

 

Type R TC

Type R TC

 

L.A. Honda World Racing

 

 

Πρόκειται για την πρώτη ομάδα που θα χρησιμοποιήσει το Honda Civic Type R TC. Το 2020 θα έχει δύο αυτοκίνητα στο SRO TC Americas, ενώ πέρυσι διέθεσε τρία Civic Type R TCR στο IMSA Michelin Pilot Challenge και θα το κάνει ξανά το 2020. Η ομάδα πάλεψε για το πρωτάθλημα, με πολλές νίκες από τους Τομ Ο’ Γκόρμαν, Σέλμπι Μπλάκστοκ, Μάικ Λαμάρα και Ματ Πόμπο.

 

 

HPD Touring Car “Ladder”

 

 

Είναι ένα πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους περισσότερο επαγγελματίες και ερασιτέχνες οδηγούς να ξεκινήσουν στην κατηγορία TCA και να οδηγηθούν στην κορυφαία TCR.

 

Engine

Engine

 

 

HPD Civic Si TCA: Οι τροποποιήσεις αφορούν κλωβό ασφαλείας, ανάρτηση, ηλεκτρονικά και εξαρτήματα συστήματος πέδησης. Το αυτοκίνητο προτείνεται για το πρωτάθλημα Touring Car Americas.

 

 

HPD Type R TC: Έχει περισσότερη ισχύ και δυνατότητα συμπεριφοράς από το Civic Si TCA, με τα εξαρτήματα του HPD να το μετατρέπουν σε ένα μοντέρνο «όπλο» πίστας.

 

 

HPD Type R TCR: Βρίσκεται στην κορυφή των κλάσεων μιας κοινής προσπάθειας με τον συνεργάτη της Honda, JAS Motorsport. Έχει αρκετές τροποποιήσεις στο εξωτερικό του και σειριακό κιβώτιο.

 

 

Πηγή: Honda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...