Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται» (συν video)

Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται»

Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται» (συν video)

Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται»

Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται»

Το Jeep Wrangler «αποκαλύπτεται», με το βίντεο της εταιρείας να δείχνει το μοντέλο να  μετατρέπεται από την κλειστή έκδοχή του, σε ανοικτή.

 

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Το ικανό εκτός δρόμου Jeep Wrangler μπορεί να προσφέρει απόλυτη επαφή με τη φύση. Μάλιστα, πολλά μέρη του αμαξώματος μπορούν να αφαιρεθούν από τον χρήστη.

 

Η οροφή ή τμήματα αυτής, οι θύρες, ακόμα και το παρμπρίζ μπορούν να αφαιρεθούν. Έτσι, οδηγός και επιβάτες μπορούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

Αξίζει να τονιστεί πως η όλη διαδικασία αναδίπλωσης ή αφαίρεσης των τμημάτων είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη σε μόνο δύο εργαλεία που παρέχονται μαζί με το αυτοκίνητο.

 

Προκειμένου να αναδείξει το ξεχωριστό αυτό χαρακτηριστικό του Wrangler, η Jeep δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο ένα ζευγάρι μετατρέπει το κλειστό Wrangler σε ανοικτό, σε μόλις 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

 

Εν συνεχεία, το «γυμνό» Wrangler κάνει ένα μπάνιο, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του, το οποίο είναι ανθεκτικό στην υγρασία και το νερό.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: Jeep


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...