Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ

Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ

Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ

Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ
Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ

 

Το MINI πιο ψηφιακό από ποτέ, με νέο λειτουργικό σύστημα και πρόσθετες ψηφιακές υπηρεσίες που αφορούν το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio.

 

 

Mini new operating system

Mini new operating system

 

Πλήρως δικτυωμένο, συνεχώς συνδεδεμένο, ενσωματωμένο στην ψηφιακή ζωή του χρήστη και πάντα έτοιμο να προσφέρει τη διάσημη διασκεδαστική οδήγηση MINI. Αυτός είναι ο ορισμός της αστικής premium μετακίνησης την ψηφιακή εποχή. Μαζί με τη φρέσκια, εντυπωσιακή μινιμαλιστική σχεδίαση και τα νέα στοιχεία εξοπλισμού, το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα με πρόσθετες ψηφιακές υπηρεσίες αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού στη φαρέτρα των νέων εκδόσεων του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η μοναδική αίσθηση MINI μπορεί να ενσωματώνεται άριστα στο ψηφιακό lifestyle.

 

 

Mini new operating system

Mini new operating system

 

Εσωτερικό με αίσθηση πολυτέλειας

 

 

Το εσωτερικό του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του ΜΙΝΙ Cabrio αποπνέει μία νέα αίσθηση πολυτέλειας. Κυρίαρχο στοιχείο του είναι το επανασχεδιασμένο κεντρικό όργανο. Μία οθόνη αφής 8,8” φιλοσοφίας black panel περιλαμβάνεται τώρα στο βασικό εξοπλισμό. Οι μονάδες ελέγχου για το ηχοσύστημα και τα αγαπημένα μπουτόν αφής ενσωματώνονται χωρίς να προεξέχουν στην υψηλής ποιότητας επιφάνεια με γυαλιστερό φινίρισμα Piano Black. Ο φωτεινός δακτύλιος LED γύρω από το κεντρικό όργανο αναδεικνύει οπτικά και τη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού, μεταξύ άλλων. Εάν η θερμοκρασία αυξηθεί, οι μονάδες LED ανάβουν σε κόκκινο. Εάν η επιθυμητή θερμοκρασία μειωθεί, τότε οι μονάδες LED ανάβουν σε μπλε. Σε συνδυασμό με την επιλογή Ambient Light, ο φωτεινός δακτύλιος LED φέρει πλαίσιο χαραγμένο μέσω λέιζερ.

 

 

Οι τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της ψηφιοποίησης απεικονίζονται και στην πολυλειτουργική οθόνη. Αυτή που αποτελεί τμήμα του πακέτου Connected Media. Η έγχρωμη οθόνη 5” που επίσης υιοθετεί τεχνολογία black panel, προβάλλει όλες τις σχετικές πληροφορίες οδήγησης. Στο MINI Cooper SE απεικονίζει και την κατάσταση φόρτισης όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο στην πρίζα.

 

 

Mini new operating system

Mini new operating system

 

Μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία

 

 

Η τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio διασφαλίζει ότι η διασκεδαστική οδήγηση συνδυάζεται με μία εντελώς νέα εμπειρία χρήστη. Η επιλογή μενού στην οθόνη αφής του κεντρικού οργάνου γίνεται ακόμα πιο διαισθητική με πολύ πιο εκσυγχρονισμένη διάταξη. Για πρώτη φορά, χρησιμοποιούνται Live Widgets. Τα συγκεκριμένα μάλιστα μπορούν να επιλέγονται κάνοντας swipe. Στη συνέχεια, η επιθυμητή λειτουργία μεγεθύνεται στο κέντρο της οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία του MINI είναι ακόμα πιο κοντά στις συνήθειες του χρήστη. Το περιεχόμενο των Live Widgets και η σειρά με την οποία είναι διατεταγμένα μπορούν να διαμορφώνονται ατομικά.

 

 

Η στάνταρ απεικόνιση περιλαμβάνει ένα widget για το κάθε στοιχείο του μενού – Media (Πολυμέσα), Communication (Επικοινωνία), Navigation (Πλοήγηση), Vehicle Settings (Ρυθμίσεις Οχήματος), τα MINI Connected Apps και Messages (Μηνύματα). Ανάλογα με τη λειτουργία, η τρέχουσα κατάσταση εμφανίζεται πάντα στο αντίστοιχο γραφικό.

 

 

Mini new operating system

Mini new operating system

 

Δυνατότητα προσαρμογής χρώματος οθόνης

 

 

Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν τώρα για πρώτη φορά, να προσαρμόσουν το χρώμα της οθόνης του κεντρικού οργάνου – και της πολυλειτουργικής οθόνης – ανάλογα με το στυλ οδήγησης και σύμφωνα με τη διάθεσή τους. Δύο modes διατίθενται για τις οθόνες γραφικών. Στο “Lounge” mode, ενεργοποιείται μία χαλαρωτική απόχρωση μεταξύ τιρκουάζ και πετρόλ. Αλλάζοντας σε “Sport” mode το φόντο της οθόνης γίνεται κόκκινο και ανθρακί. Εάν ο οδηγός του επιθυμεί, οι χρωματικοί συνδυασμοί των οθονών εντάσσονται στη συνολική, φιλοσοφία της οδηγικής εμπειρίας.

 

 

Σε συνδυασμό με τα MINI Driving Modes, αυτά συνδέονται με την αντίστοιχη ρύθμιση του οχήματος. Για παράδειγμα, επιλέγοντας το “SPORT” mode ενεργοποιείται άμεσα ο ασορτί χρωματισμός στις οθόνες. Σε οχήματα με πακέτο Ambient Light, ο χρωματικός συνδυασμός της οθόνης μπορεί επίσης να συνδυάζεται με τον έλεγχο του εσωτερικού φωτισμού. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μία γκάμα έξι χρωμάτων εσωτερικού φωτισμού για κάθε mode – “Lounge” & “Sport”.

 

 

Στο MINI Cooper SE, οι ενδείξεις eDrive στο κεντρικό όργανο παρέχουν πληροφορίες για την τρέχουσα ροή ενέργειας, την αυτονομία και τις δυνατότητες αύξησής της, για παράδειγμα αλλάζοντας σε GREEN mode. Η λειτουργία Range Assistant του συστήματος πλοήγησης ελέγχει κατά πόσον το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει στον επιλεγμένο προορισμό με τα διαθέσιμα αποθέματα ενέργειας και υποδεικνύει δημόσιους σταθμούς φόρτισης καθοδόν.

 

 

MINI App

 

 

Στην τελευταία του έκδοση, το MINI App προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών, συνδυάζοντας ακόμα περισσότερο την διασκεδαστική οδήγηση ΜΙΝΙ με την ψηφιακή καθημερινότητα του χρήστη. Επιπλέον, η πρακτικότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία του MINI App έχουν βελτιστοποιηθεί περαιτέρω. Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί ως γενική διεπαφή του οχήματος. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος μπορούν να εμφανίζονται στο κινητό και να ενεργοποιούνται remote services όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα θυρών από απόσταση.

 

 

Το MINI App μπορεί επίσης να βελτιστοποιεί τις διαδικασίες φόρτισης και τον απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος κλιματισμού του MINI Cooper SE. Το εσωτερικό μπορεί να θερμαίνεται / ψύχεται (λειτουργία pre-conditioning) κατά τη διάρκεια της φόρτισης ώστε το ταξίδι να ξεκινά σε ένα περιβάλλον με ευχάριστη θερμοκρασία. Πληροφορίες για την κατάσταση φόρτισης, το ιστορικό φόρτισης, και την τρέχουσα αυτονομία εμφανίζονται στο smartphone, όπως και οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης της περιοχής. Επιπλέον, το MINI App επιτρέπει άμεση επικοινωνία με Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή ΜΙΝΙ. Επίσης, παρέχει εύκολη πρόσβαση στην Υπηρεσία MINI Breakdown Service και στο MINI Online Shop. Μέχρι τα μέσα του 2021, το MINI App θα διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες και σε 23 γλώσσες.

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...