Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot (1)

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot (1)

 

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot, με το συγκεκριμένο να αποτελεί την  πρώτη διάκριση του μοντέλου και να αφορά τον σχεδιασμό του.

 

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot (2)

Το Skoda Scala κέρδισε το βραβείο Red Dot (2)

 

Τα Red Dot Award συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως. Μάλιστα η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ανεξάρτητους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και ειδικούς δημοσιογράφους. Αυτοί αξιολόγησαν περίπου 5.500 προϊόντα στους παρακάτω τομείς: βαθμός καινοτομίας, λειτουργικότητα, διαχρονική εμφάνιση και επίπτωση στο περιβάλλον.

 

Το Scala αποτελεί το πρώτο όχημα της Skoda, που αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, εκεί όπου οι αναλογίες, οι επιφάνειες, οι γραμμές και η αεροδυναμική του, το κάνουν να φαίνεται σύγχρονο και μοντέρνο.

 

Στοιχεία που χρίζουν αναφοράς, είναι η κάθετη μάσκα, η γραμμή οροφής και ο σπορ διαχύτης. Μάλιστα, είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας, που στη θύρα χώρου φόρτωσης, δεν υπάρχει το λογότυπο της φίρμας, αλλά το όνομά της ολογράφως. Όσον αφορά στο προαιρετικό πίσω παρμπρίζ που εκτείνεται προς τα κάτω, το όνομα της εταιρείας εντοπίζεται πάνω στο κρυστάλλινο πάνελ.

 

Η εκδήλωση βράβευσης έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

 

Πηγή: Skoda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...