Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT

Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT

Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT

Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT
Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT

Τριπλή βράβευση για τη Bentley Continental GT, με το grand tourer της μάρκας να ξεκινάει το 2022 κερδίζοντας τρία σημαντικά βραβεία σε τρεις μεγάλες αγορές.

 

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

 

 

Η «Robb Report» των Η.Π.Α. απένειμε στην Continental GT τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022», με το μοντέλο να κατακτά το βραβείο για τρίτη φορά από την εισαγωγή του στη χώρα, το 2004. Τα 178 μέλη της κριτικής επιτροπής, συντάκτες και αναγνώστες της Robb Report, αξιολόγησαν τα υποψήφια αυτοκίνητα σε πέντε κατηγορίες – εμφάνιση, απόδοση, πολυτέλεια και άνεση, χρηστικότητα και ειδικά κριτήρια σε περίπτωση ισοψηφίας, όπως το «wowfactor» και η συλλεκτική αξία.

 

 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μία διήμερη δοκιμή, στη Νάπα της Καλιφόρνια και στη Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, στο τέλος της οποίας η Bentley Continental GT Speed έφτασε στην κορυφή ανάμεσα σε δέκα συνυποψήφια μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022. Εκτός των άλλων χαρακτηριστικών στοιχείων της Bentley, η τετρακίνηση της Continental GT και η οδηγική απόλαυση που προσφέρει, ήταν δύο χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν τους κριτές.

 

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο

 

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Continental GT V8 εγκωμιάστηκε από το περιοδικό «WhatCar?» και αναδείχθηκε το «Καλύτερο HighEnd Coupé» στα βραβεία του περιοδικού για το αυτοκίνητο της χρονιάς. Συνοψίζοντας, το WhatCar? σχολίασε: «Ο συνδυασμός οδηγικής απόλαυσης, συνολικής εμπειρίας για οδηγό και επιβάτες και γενικότερης παρουσίας της Continental GT, απλά είναι ασύγκριτος. Αναρωτιόμαστε, αν θα μπορούσε να υπάρξει ένας πιο ξεχωριστός τρόπος να μετακινηθείτε – αμφιβάλλουμε σοβαρά».

 

 

Νικήτρια και στη Γερμανία

 

 

Στη Γερμανία, η Continental GT κέρδισε την πολυτελή κατηγορία στα βραβεία «Best Cars» του περιοδικού «Auto Motor und Sport». Πάνω από 100.000 αναγνώστες ψήφισαν σε 12 διαφορετικές κατηγορίες επιλέγοντας από συνολικά 386 μοντέλα, για να αναδείξουν τον τελικό νικητή.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...