100 χρόνια Mazda

100 χρόνια Mazda

100 χρόνια Mazda

100 χρόνια Mazda
100 χρόνια Mazda

100 χρόνια Mazda, 100 χρόνια διαδρομής με σημαντικές διακρίσεις για τη θρυλική μάρκα που ακολουθεί το ασυμβίβαστο και προκαλεί το κατεστημένο.

 

100 years Mazda

100 years Mazda

 



Ήταν η πρώτη Ασιατική μάρκα που κέρδισε το Le Mans το 1991. Παρουσίασε το εμβληματικό Cosmo Sport 110S, τον περιστροφικό κινητήρα σε μοντέλο μαζικής παραγωγής και δημιούργησε ένα παγκόσμιο best-seller: το διθέσιο roadster Mazda MX-5, με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις από το λανσάρισμά του το 1989. Είναι η μάρκα που παρουσίασε τον πρώτο βενζινοκινητήρα στον κόσμο που συνδυάζει τις τεχνολογίες αυτανάφλεξης με συμπίεση, και ανάφλεξη με σπινθήρα, τον κινητήρα Skyactiv-X.



Όλη η ιστορία της θρυλικής μάρκας φιλοξενείται σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα που ετοιμάστηκε από την Mazda Motor Europe. Ξεκινώντας από την πόλη καταγωγής της μάρκας, την ηρωική Χιροσίμα, οι σελίδες του βιβλίου μας ξεναγούν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την αιωνόβια ιστορία της μάρκας.

 

100 years Mazda

100 years Mazda

 



Οι 7 ενότητες με τη διαδρομή της Mazda



  1. Mazda & Hiroshima

  2. The rotary engine

  3. Mazda Technology

  4. Mazda Design

  5. Craftsmanship

  6. Mazda MX-5: The brand Icon

  7. Brand Fascination.

 

100 years Mazda

100 years Mazda

 



Το βιβλίο έχει αναρτηθεί στο mazda.gr στην ενότητα: Γιατί να επιλέξετε τη Mazda/ 100η επέτειος / Δείτε το βιβλίο των 100 ετών.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...