508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Τα 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED έχουν αρχίσει να διατίθενται σε αντιπροσωπείες σε όλη τη Γαλλία καθώς επίσης και στους οδηγούς αγώνων.

 

 

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Μάλιστα οι τελευταίοι θα είναι οι πρώτοι πελάτες που κάθονται πίσω από το τιμόνι αυτού του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Οι Loïc Duval, Kevin Magnussen, Paul Di Resta, Mikkel Jensen, Gustavo Menezes και James Rossiter επέλεξαν το συγκεκριμένο μοντέλο για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), καθώς επίσης και για την προσωπική τους χρήση.

 

 

Το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED είναι η πεμπτουσία της τεχνογνωσίας των μηχανικών της PEUGEOT SPORT και αποτελεί μία «τεχνολογική βιτρίνα». Με τον 360 ίππων κινητήρα του, είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ από την PEUGEOT. Και επειδή η οδηγική απόλαυση βρίσκεται στην καρδιά του DNA της μάρκας, οι μηχανικοί της PEUGEOT SPORT έχουν προσαρμόσει το πλαίσιο του αυτοκινήτου για να επιτύχει άνεση υψηλού επιπέδου και κορυφαίο κράτημα.

 

 

Σχεδιασμένο στα εργαστήρια PEUGEOT SPORT στις Βερσαλλίες και κατασκευασμένο στη Mulhouse της Γαλλίας, αυτό το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τον Οκτώβριο του 2020, παράλληλα με την ανακοίνωση της επιστροφής της PEUGEOT στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022 στην κορυφαία κατηγορία LMH (Le Mans Hypercar). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι οδηγοί WEC παρέλαβαν το μοντέλο από τον Απρίλιο, στην έκδοση σεντάν ή SW.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...