Abarth Telemetry

Abarth Telemetry

Abarth Telemetry

Abarth Telemetry
Abarth Telemetry

Το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της νέας σειράς 595, δίνοντας την επιλογή στον οδηγό να καταγράψει τις επιδόσεις του.

 

 

New Abarth 595 Competizione

New Abarth 595 Competizione

 

Χάρη στην τοποθέτηση του προηγμένου συστήματος πολυμέσων UConnect, με την οθόνη αφής HD των 7’’, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας σειράς 595, τα μοντέλα διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα –ιδανικό για τη χρήση σε πίστα- το οποίο μετρά σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύσει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού. Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο Abarth Telemetry τις πίστες που επιθυμεί, με το σύστημα να έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει την απόδοση του οδηγού σε σχέση με άλλες ημέρες, αλλά και να του προσφέρει συμβουλές, έτσι ώστε να βελτιώσει τους χρόνους του και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Abarth που οδηγεί, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας έμπειρος μηχανικός αγώνων.

 

Interior look Abarth 595

Interior look Abarth 595

 

Το σύστημα Abarth Telemetry –ανάλογα με την έκδοση- βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό ή στη λίστα επιλογών όλης της νέας σειράς 595, η οποία εφοδιάζεται με τον Turbo βενζινοκινητήρα 1.4 TJET με απόδοση από 145 έως και 180 ίππους. Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο εφοδιάζει και τα μονοθέσια της F4 στα Πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, όπου στη δεύτερη περίπτωση τη φετινή χρονιά συμμετέχει και ο νεαρός Έλληνας οδηγός, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, με την ομάδα της CRAM Motorsport. Οι τιμές των νέων Abarth 595 στην Ελληνική αγορά ξεκινούν από τις 19.250 ευρώ.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...