Android Auto από τη BMW

Android Auto από τη BMW

Android Auto από τη BMW

Android Auto από τη BMW
Android Auto από τη BMW

Android Auto από τη BMW, με την υπηρεσία να προστίθεται στη γκάμα της εταιρείας και να επιτρέπει τη διασύνδεση των Android smartphones ασύρματα στο αυτοκίνητο.

 

Android Auto από τη BMW

BMW και υπηρεσία Android Auto

 

 

Ενσωματώνεται απευθείας στο πλήρως ψηφιακό cockpit της BMW. Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες μπορούν να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Μάλιστα αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο στην κεντρική οθόνη ελέγχου (Control Display), αλλά και στην οθόνη Info Display του πίνακα οργάνων, καθώς και στο Head-Up Display.

 

 

«Πολλοί μας έχουν τονίσει πόσο σημαντικό είναι το Android Auto σε μία BMW. Θέλουν να χρησιμοποιούν ένα smartphone με λειτουργικό Android χωρίς να διασπάται η προσοχή τους από το δρόμο. Αυτό πέρα από τις λειτουργίες και υπηρεσίες της BMW», δήλωσε ο Πίτερ Χένριχ, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του τμήματος Product Management της BMW. «Θα προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία στους πελάτες μας από τον Ιούλιο του 2020», κατέληξε.

 

 

Μια ζωντανή επίδειξη του Android Auto θα γίνει για πρώτη φορά στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων 2020. Η υπηρεσία θα διατίθεται σε 20 χώρες από τον Ιούλιο του 2020. Μάλιστα αυτό θα συμβεί για όλα τα μοντέλα με BMW Operating System 7.0.

 

 

Πηγή: BMW


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...