Audi TTS competition plus

Audi TTS competition plus

Audi TTS competition plus

Audi TTS competition plus
Audi TTS competition plus

Το Audi TTS competition plus είναι όσο πιο σπορ μπορεί, ενώ παράλληλα, η έκδοση ”bronze selection” για το TT και το TTS, αποτελεί ωδή στην κομψότητα.

 

 

Audi TTS competition plus

Audi TTS competition plus

 

Η νέα γραμμή εξοπλισμού ”competition plus” ενισχύει το σπορ status του Audi TTS με ιδιαίτερες και πολύ τολμηρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Το Audi TTS τώρα διαθέτει έναν πιο ισχυρό κινητήρα TFSI που παράγει 320 PS (235 kW) και αποδίδει μέγιστη ροπή 400 Nm. Το Coupé επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα (Roadster: 4,8 δευτερόλεπτα). Η τελική ταχύτητα ρυθμίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Το 7-τάχυτο S tronic, το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης quattro και το σύστημα ελεγχόμενων αμορτισέρ Audi magnetic ride, ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό.



Βασικός εξοπλισμός

 

Ο βασικός εξοπλισμός του Audi TTS competition plus περιλαμβάνει προβολείς LED, τα τέσσερα δακτυλίδια της μάρκας στα πλαϊνά μαρσπιέ, φιμέ τζάμια για απομόνωση από τα αδιάκριτα βλέμματα (μόνο Coupé), δαγκάνες φρένων βαμμένες σε κόκκινο χρώμα και γυαλιστερές μαύρες ζάντες 20 ιντσών, με σχέδιο 10 ακτίνων. Η σταθερή πίσω αεροτομή καθώς και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες σε σκούρα χρώματα, όπως τα τέσσερα δακτυλίδια Audi σε μαύρο χρώμα μπροστά και πίσω, αναδεικνύουν τον δυναμισμό του μοντέλου με την πρώτη ματιά. Κάτι που κάνουν και τα πολύ ιδιαίτερα εξωτερικά χρώματα, τα chronos gray, glacier white, tango red και turbo blue.



Εσωτερικός σχεδιασμός



Στο εσωτερικό, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του το Audi virtual cockpit 12,3 ιντσών. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τις οθόνες όπως ο ίδιος επιθυμεί. Η αποκλειστική για το TTS competition plus δερμάτινη ταπετσαρία, ενισχύει περαιτέρω το σπορ εσωτερικό της έκδοσης αυτής. Το λεπτό δέρμα Nappa είναι σε χρώμα έβενου,. Διαθέτει ραφές αντίθεσης σε κόκκινο ή μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με μοτίβο ρόμβου και ανάγλυφο S στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων. Επιπλέον, τα διάφορα ένθετα είναι σε carbon design, ως στάνταρ. Πολλές λεπτομέρειες είναι σχεδιαστικά ιδιαίτερες, με τους συνδυασμούς χρωμάτων να αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα. Από την πλευρά του, το τιμόνι διαθέτει δείκτη σε γκρι ή κόκκινο, στο σημείο των 12 ωρών, με ραφές αντίθεσης σε ara blue ή tango red και πεπλατυσμένη βάση.

 

 

Cockpit and interior look

Cockpit and interior look

 

Η έκδοση ”bronze selection”

 

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο design θα εμπλουτίσει τη γκάμα των Audi TT και TTS το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Πρόκειται για την ιδιαίτερη έκδοση “bronze selection”. Η συγκεκριμένη θα είναι μια προσφορά της Audi Sport στους οπαδούς του μοντέλου. Σύμφωνα με το όνομα, η επένδυση των καθισμάτων, η κεντρική κονσόλα και οι αεραγωγοί στο εσωτερικό διαθέτουν ένα λεπτό μπρούτζινο φινίρισμα ενώ χάλκινες ραφές αντίθεσης τονίζουν τα μπάκετ καθίσματα sport plus. Τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα περιλαμβάνουν τα chronos gray, glacier white και mythos black. Τα συγκεκριμένα ταιριάζουν με την κομψή μπρούτζινη απόχρωση στις ζάντες 20 ιντσών. Τα τέσσερα δακτυλίδια της Audi στα πλαϊνά μαρσπιέ, στην ίδια απόχρωση, τραβούν τα βλέμματα.



Εκτός από τους προβολείς LED και τα πίσω φώτα, ένα ηχοσύστημα B&O, ένθετα από αλουμίνιο και ένα διευρυμένο πακέτο δερμάτινης επένδυσης με ραφές αντίθεσης είναι επίσης στάνταρ. Δύο μεγάλες στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης με επένδυση χρώμιου στα δεξιά και αριστερά, δίνουν στο πίσω μέρος μια εντυπωσιακή εμφάνιση,. Μάλιστα στο TTS κυριαρχούν οι γνωστές δίδυμες απολήξεις. Εμπρός, το Singleframe με το μοτίβο κηρήθρας είναι βαμμένο σε γυαλιστερό μαύρο για το TT και ματ μαύρο τιτανίου για το TTS.

 

 

Detail

Detail

 

Διαθεσιμότητα



To Audi TTS competition plus, τόσο σε έκδοση Coupé όσο και Roadster είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στη Γερμανία. Παράλληλα, η έκδοση “bronze selection” για τα ΤΤ και TTS θα είναι διαθέσιμη από την άνοιξη του 2021.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...