BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular
BMW i Vision Circular

 

Με το BMW i Vision Circular, το BMW Group οραματίζεται μία μελλοντική compact BMW για το έτος 2040, αυστηρά προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα και την πολυτέλεια.

 

Side

Side

 

Το τετραθέσιο πρωτότυπο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και ευρύχωρο εσωτερικά με αποτύπωμα περίπου τεσσάρων μέτρων (μήκος). Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές τις κυκλικής οικονομίας από κάθε άποψη και κατά συνέπεια συμβολίζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BMW Group να γίνει ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής σε όλο τον κόσμο στον χώρο της ατομικής πολυτελούς κινητικότητας.

 

Interior look

Interior look

 

Κύρια χαρακτηριστικά

 

  • Το τετραθέσιο BMW i Vision Circular είναι το όραμα ενός compact, αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος για το 2040 το οποίο είναι αυστηρά προσανατολισμένο στη βιωσιμότητα και την πολυτέλεια.

  • Το Vision Vehicle έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας από κάθε άποψη. Στόχος η χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών / 100% ανακυκλωσιμότητα.

  • Η μπαταρία στερεού ηλεκτρολύτη (solid-state) του BMW i Vision Circular είναι 100% ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται σχεδόν αποκλειστικά με υλικά από τον κύκλο ανακύκλωσης. Θα πετυχαίνει πολύ υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα με αισθητά μειωμένη χρήση πολύτιμων φυσικών πόρων.

  • Στο εμπρός τμήμα, τα «νεφρά» και οι προβολείς έχουν δώσει τη θέση τους σε μία ψηφιακή επιφάνεια. Στο μέλλον, η ψηφιακή σχεδίαση αναμένεται να καταστήσει περιττές τις γεωμετρικές παραλλαγές σε φώτα και προφυλακτήρες, βοηθώντας στη μείωση της ποσότητας των υλικών και εργαλείων παραγωγής.

  • Η απέριττη σχεδιαστική γλώσσα προσδίδει στις αναλογίες του αυτοκινήτου μία νέα κατεύθυνση για την BMW. Το Vision Vehicle εκτείνεται ενιαία από το εμπρός μέχρι τον πίσω άξονα. Μαζί με την εξηλεκτρισμένη δομή του, το όχημα προσφέρει ένα πολυτελές εσωτερικό με αποτύπωμα μικρού αυτοκινήτου.

  • To φωτεινό και φιλόξενο εσωτερικό καλωσορίζει τον οδηγό και το συνοδηγό με μία αίσθηση ανοιχτού χώρου. Η κρυστάλλινη οροφή σε συνδυασμό με την τοποθέτηση της κορυφής του παρμπρίζ πιο πίσω χαρίζει στους εμπρός επιβάτες την αίσθηση ότι κάθονται στο ύπαιθρο.

  • Ο κλασικός πίνακας οργάνων μετατρέπεται σε διεπαφή επόμενης γενιάς. Πρωταρχικό στοιχείο ένα κρυστάλλινο πάνελ, προϊόν 3D εκτύπωσης, που αντιδρά στις κινήσεις των χεριών με ένα συναρπαστικό φωτεινό εφέ.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...