BMW M2 δια χειρός FUTURA 2000

BMW M2 δια χειρός FUTURA 2020

BMW M2 δια χειρός FUTURA 2000

BMW M2 δια χειρός FUTURA 2020
BMW M2 δια χειρός FUTURA 2000

BMW M2 δια χειρός FUTURA 2000, με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη να φιλοτεχνεί τρεις αποκλειστικές εκδόσεις της M2 Competition.

 

BMW M2 FUTURA 2020

BMW M2 FUTURA 2000

Παράλληλα, στη συνεργασία αυτή, ο FUTURA 2000 θα αναλάβει να σχεδιάσει επίσης και μια περιορισμένης έκδοσης BMW M2 Competition, τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2020.

 

Ο FUTURA 2000 (Leonard Hilton McGurr)θα ασχοληθεί τόσο με την εσωτερική, όσο και με την εξωτερική διακόσμηση των μοντέλων, τα οποία θα φέρουν και τη μοναδική υπογραφή του.

 

M2 FUTURA

M2 FUTURA

Τα δίχρωμα, δερμάτινα σπορ καθίσματα M Dakota σε μαύρο και ιβουάρ (ivory white) φέρουν ραφή αντίθετου χρωματισμού polar blue. Επιπλέον, το πακέτο εσωτερικού περιλαμβάνει ένα σπορ τιμόνι Μ με δερμάτινη επένδυση Alcantara και γκρι σήμανση στην κορυφή της στεφάνης, και ειδικά διακοσμητικά μαρσπιέ που φέρουν το σειριακό αριθμό της limited έκδοσης και την υπογραφή του Futura.

 

Από το εξωτερικό, η BMW M2 Edition designed by Futura 2000 αναγνωρίζεται από τις βαμμένες επιφάνειες στις εμπρός και πίσω ποδιές και στα μαρσπιέ. Επιπλέον, το κάθε αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε jet black απόχρωση.

 

 

M2 FUTURA back

M2 FUTURA back

Σχετικά με τον καλλιτέχνη

 

Ο Futura 2000 έγινε παγκοσμίως γνωστός καθώς ήταν αυτός που έφερε την underground κουλτούρα του graffiti στους κοσμικούς κύκλους των γκαλερί τη δεκαετία του 1980. Έγινε μάλιστα διάσημος για τις επαναστατικές μεθόδους του ως καλλιτέχνης του δρόμου, καθώς εισήγαγε αφηρημένα σχέδια σε μία, τρόπον τινά, «σχολή» που βασίστηκε αποκλειστικά σε γράμματα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...