BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad Days 2019

 

Πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις, σόου και πλήθος επισκεπτών στιγμάτισαν την εκδήλωση BMW Motorrad Days 2019 που έγινε στο Γκάρμις.

 

Motorrad Days 2019

Motorrad Days 2019

Περισσότεροι από 40.000 φίλοι της μάρκας έδωσαν το «παρών». Μάλιστα έφτασαν από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, όπως για παράδειγμα από τις Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Μεξικό, ΗΠΑ, Καναδά, Ν. Κορέα, Ινδία και Φιλιππίνες.

 

Στην εκδήλωση η BMW παρουσίασε τη νέα R nineT/5, εμπνευσμένη από την R 75/5 του 1969, όπως επίσης δύο concept. Η πρώτη ήταν η «γυμνή» Vision DC Roadster, ηλεκτροκίνητη. Η άλλη ήταν η Concept R 18, η οποία είναι εφοδιασμένη με έναν μεγάλης χωρητικότητας boxer κινητήρα.

 

Σε ειδικό περίπτερο βρισκόταν ο Χέλμουτ Ντάνε, νικητής το 1976 στο ΤΤ. Μοίρασε πλήθος από αυτόγραφα, ενώ μερικοί φίλοι της φίρμας παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια του Τομ Σάικς στο Ντόνινγκτον, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Superbike. Μάλιστα ο αναβάτης πήρε την πρώτη pole position της S 1000 RR, τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα.

 

BMW MOTORRAD DAYS 2019

BMW MOTORRAD DAYS 2019

Στον Original Motodrome Wall of Death Show ξεχώρισε ο Ντόναλντ Γκανσλμέιερ και η ομάδα του, στο Motorcycle Drift Show ο Άλεξ ντε Μαρσεγιέ από τη Γαλλία και στο Freestyle Show ο Ιρλανδός Μάτι Γκρίφιν.

 

Έγιναν πάνω από 1.000 test drives, πάνω από 600 θεατές παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αναβατών στο Enduro Park, ενώ οι μικροί φίλοι διασκέδασαν στο Kids Trial Taster Training.

 

Τέλος, δύο από τους επισκέπτες στάθηκαν τυχεροί και επέστρεψαν σπίτι τους με μια R nineT/5 και μια F 850 GS.

 

Πηγή: BMW Motorrad


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...