BMW R 1250 GS Trophy Competition

BMW R 1250 GS Trophy Competition

BMW R 1250 GS Trophy Competition

BMW R 1250 GS Trophy Competition
BMW R 1250 GS Trophy Competition

Η BMW Motorrad επιστρέφει με τη BMW R 1250 GS Trophy Competition στο διαγωνισμό International GS Trophy που θα διεξαχθεί 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αλβανία.

 

BMW R 1250 GS Trophy Competition

BMW R 1250 GS Trophy Competition

 

Η χώρα θεωρείται «must» από τους ειδικούς για περιπέτειες εκτός δρόμου και φέτος 126 μοντέλα του R 1250 GS Trophy Competition, ειδικά κατασκευασμένα για το event, θα διατίθενται στους συμμετέχοντες αναβάτες enduro από όλο τον κόσμο.

 

Detail

Detail

 

Ανώτερη ώθηση, δύναμη και ειδικός εξοπλισμός

 

 

Ενώ η BMW F 850 GS χρησιμοποιήθηκε ως αγωνιστική μοτοσικλέτα στο τελευταίο International GS Trophy το 2020, η BMW Motorrad επιστρέφει στο διαγωνισμό με την R 1250 GS Trophy Competition. Μια μοτοσικλέτα που διαθέτει τον flat-twin boxer κινητήρα, εξασφαλίζοντας γνήσια, ανώτερη απόδοση ισχύος, υψηλή ροπή και μέγιστη πρόσφυση για τα ενίοτε πολύ δύσκολα περάσματα off-road που συχνά απαιτούν οδήγηση με μικρή σχέση στο κιβώτιο. Εκτός από το αποκλειστικό φινίρισμα βαφής δύο τόνων σε μεταλλικό ματ Lightwhite uni / Gravityblue σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα GS Trophy, η R 1250 GS Trophy Competition θα ξεκινήσει την επταήμερη περιπέτεια με μία σειρά αλλαγών ειδικά σχεδιασμένων γι αυτό τον διαγωνισμό. Για το model year 2023, η R 1250 GS θα προσφέρεται επίσης με αυτό το δίχρωμο φινίρισμα.

 

 

Για παράδειγμα, η φετινή BMW International GS Trophy Competition Bike διαθέτει μεταξύ άλλων, ένα ανθεκτικό προστατευτικό κινητήρα από αλουμίνιο για enduro χρήση, προστατευτικό προβολέα, καλύμματα κυλινδροκεφαλής που παρέχουν άριστη προστασία και μία οθόνη TFT που προστατεύεται από ζημιές σε περίπτωση πτώσης του αναβάτη και από πέτρες που εκσφενδονίζονται. Τα πολύ ανθεκτικά enduro μαρσπιέ από την R 1250 GS Adventure και οι ρυθμιζόμενοι μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων και ποδόφρενου εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία και τη σκληρή off-road χρήση των μοτοσυκλετών.

 

Action

Action

 

Μικρή τσάντα ρεζερβουάρ της Adventure Collection

 

 

Με χωρητικότητα 5 λίτρων, η μικρή τσάντα ρεζερβουάρ της νέας συλλογής Adventure Bag Collection προσφέρει στους συμμετέχοντες στο International GS Trophy μία ακόμα πρακτική λύση αποθήκευσης για όλων των ειδών τα μικροαντικείμενα και μικρές ποσότητες φαγητού και νερού για τον δρόμο. Χάρη στο σύστημα πρόσδεσης που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιείται ως πίσω τσάντα στην R 1250 GS Trophy Competition.

 

 

Μία αδιάβροχη εσωτερική τσάντα, αδιάβροχα φερμουάρ δύο κατευθύνσεων στη βασική θήκη, μία τσέπη με φερμουάρ και άνοιγμα για ένα καλώδιο φόρτισης στο εσωτερικό είναι μερικές ακόμα χρήσιμες λεπτομέρειες της Μικρής Τσάντας Ρεζερβουάρ της Adventure Collection.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...