BMW X1 με όφελος από 2.000€

BMW X1 με όφελος από 2.000€

BMW X1 με όφελος από 2.000€

BMW X1 με όφελος από 2.000€
BMW X1 με όφελος από 2.000€

Αποκτήστε την BMW X1 με όφελος από 2.000 μέσω του προνομιακού προγράμματος BMW Safety και απολαύστε οδήγηση κορυφαίου επιπέδου.

 

BMW X1 με όφελος από 2.000€

BMW X1

 



Το best seller της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου στην πολυτελή κατηγορία, διαθέτει πολυτελές εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία, οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και αυξημένη χωρητικότητα. Mε αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW Twin Power Turbo 1.500 κυβικών, η νέα BMW X1 προσφέρει μοναδικές οδηγικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.



Νιώστε την υπεροχή και την ασφάλεια της νέας BMW X1 με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Safety* της BMW Financial Services, που προσφέρει δυνατότητα προκαταβολής από 10%, 12μηνης χρήσης και επιστροφής του οχήματος χωρίς επιβάρυνση καθώς και εξασφάλιση πληρωμής δόσεων.



*Το πρόγραμμα BMW Safety παρέχεται και για την BMW X2.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσετε στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.bmw.gr/el/all-models/x-series/X1/2019/bmw-x1-models- equipment.html




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...