Cupra el-Born

Cupra el-Born

Cupra el-Born

Cupra el-Born
Cupra el-Born

Το Cupra el-Born αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Cupra και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Zwickau στη Γερμανία.



Cupra el-Born

Cupra el-Born

 

 



Ο CUPRA CEO Wayne Griffiths δήλωσε σχετικά. «Το el-Born διαθέτει όλα τα γονίδια της μάρκας CUPRA. Μάλιστα έχουμε μεταφέρει την αρχική ιδέα στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας μία νέα σπορ και δυναμική σχεδίαση και ανασχεδιασμό του τεχνολογικού περιεχομένου του. Το el-Born είναι η ζωντανή απόδειξη ότι απόδοση και ηλεκτροδότηση είναι ένας υπέροχος συνδυασμός».



Οι δυναμικές επιδόσεις του el-Born αποτέλεσαν βασική εστίαση κατά την ανάπτυξη του οχήματος. Μάλιστα προσφέρεται άμεση επιτάχυνση από 0-50km / h σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Το Dynamic Chassis Control Sport (DCC Sport), το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά στην πλατφόρμα MEB για το el-Born, συνδυάζει το σπορ ύψος οδήγησης του αυτοκινήτου με ένα σύστημα που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, προσφέροντας ανώτερο επίπεδο δυναμικής οδήγησης.



Με τεχνολογίες που ξεχωρίζουν



Το CUPRA el-Born διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως Head-up Display με Augmented Reality. Θα μπορεί να ταξιδέψει έως και 500km, με μία μόνο φόρτιση. Αυτό χάρη στην υψηλής απόδοσης μπαταρία 77kWh (μεικτή: 82kWh). Λόγω της δυνατότητας του για γρήγορη φόρτισης, το el-Born θα μπορεί να λάβει την απαιτούμενη ενέργεια για τουλάχιστον 260 χιλιόμετρα, σε μόνο 30 λεπτά.



Το όχημα εσωτερικά



Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει τη φιλοσοφία ποιότητας και επιδόσεων CUPRA σε συνδυασμό με την κομψότητα. Η τελευταία τονίζεται από τα sport bucket καθίσματα, το νέο τιμόνι με Drive Profile Selection και τα CUPRA mode buttons. Εκτός από την προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος για ποιότητα, η CUPRA έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα του el-Born χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.



Το λανσάρισμα του el-Born το 2021 φέρνει τη βιώσιμη κινητικότητα με το χαρακτήρα και το δυναμισμό που επιθυμούν οι λάτρεις των αυτοκινήτων, αλλά με ένα μοναδικό και αποκλειστικό προϊόν για όσους αναζητούν την πιο προηγμένη τεχνολογία και το μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.






#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...