CUPRA Tavascan Extreme E Concept

CUPRA Tavascan Extreme E Concept

CUPRA Tavascan Extreme E Concept

CUPRA Tavascan Extreme E Concept
CUPRA Tavascan Extreme E Concept

 

H CUPRA ενσωματώνει το DNA της μάρκας στο CUPRA Tavascan Extreme E Concept, το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο φανερώνει το μέλλον.

 

Tavascan Extreme E Concept

Tavascan Extreme E Concept

 

Το Tavascan Extreme E Concept χαρακτηρίζεται από μία εντελώς νέα εξωτερική σχεδίαση καθώς και από μία ολιστική προσέγγιση στη χρήση φυσικών υλικών, καθιστώντας το πιο βιώσιμο και ακόμη πιο εύκολα επισκευάσιμο και προσαρμόσιμο.

 

 

H εμπρός και πίσω σχεδίαση άλλαξε σημαντικά σε σχέση με το όχημα που αγωνίζεται την πρώτη σεζόν στο Extreme E. Η τεχνολογία LED παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία στην παραγωγή ενός οχήματος με CUPRA DNA, ενώ οι προβολείς σε τρεις τριγωνικές ομάδες εκατέρωθεν προσδίδουν πιο επιβλητική εμφάνιση.

 

 

Ο φωτισμός τοποθετείται σε ένα πλαίσιο τρισδιάστασης εκτύπωσης – μια τεχνολογία που επιλέχθηκε για να δώσει το Tavascan Extreme E Concept ένα επιπρόσθετο σημαντικό πλεονέκτημα.

 

 

Τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα ανταλλακτικά μπορούν να κατασκευαστούν σε μόλις έξι ώρες. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στις αλλαγές αφού τα ανταλλακτικά θα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς την ανάγκη δύσχρηστων και ακριβών εργαλείων.

 

 

Το Tavascan Extreme E Concept είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 54 kWh, τοποθετημένη πίσω από το πιλοτήριο για πραγματική κατανομή βάρους στο πίσω μέρος και μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, τηρώντας τους κανονισμούς των αγώνων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...