DS Extended Head – Up Display

DS Extended Head – Up Display

DS Extended Head – Up Display

DS Extended Head – Up Display
DS Extended Head – Up Display

Το νέο DS 4 εξοπλίζεται με την επαυξημένης τεχνολογίας DS Extended Head – Up Display, η οποία είναι μοναδική στην κατηγορία αποτελώντας το πρώτο βήμα προς την χρήση επαυξημένης πραγματικότητας στο παρμπρίζ.

 

DS Extended Head – Up Display

DS Extended Head – Up Display

 

 

Αυτό το καινοτόμο Head-up Display είναι μια τεχνολογία αιχμής, που χρησιμοποιείται αντίστοιχα στα μαχητικά αεροσκάφη για να παρέχει απρόσκοπτη ορατότητα σε όλες τις περιστάσεις. Προβάλλει όλες τις πληροφορίες οδήγησης στο παρμπρίζ, στο οπτικό πεδίο του οδηγού και χάρη στην υψηλή ανάλυσή της, το ευρύ μέγεθος προβολής 21 ιντσών και το χωροταξικό (3D) εφέ, δίνει μια πιο ρεαλιστική εικόνα των πληροφοριών για μια μοναδική οδηγική εμπειρία.

 

 

Βασικές πληροφορίες, όπως η ταχύτητα κίνησης, τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, η πλοήγηση, οι ειδοποιήσεις και τα προειδοποιητικά μηνύματα, ή ακόμα και πληροφορίες για τη μουσική, το τηλέφωνο εμφανίζονται 4μ εμπρός από τον οδηγό, στον δρόμο.

 

 

Η επαυξημένη τεχνολογία είναι μέρος ενός πλήρους διαισθητικού και βιωματικού συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στο νέο DS4, το DS IRIS SYSTEM.

 

DS 4

DS 4

 

 

Στο DS AIR, η ροή του αέρα διαχωρίζεται από έναν κρυφό κώνο και κατευθύνεται τέλεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Όλο το σύστημα λειτουργεί σαν κλασικός κλιματισμός με βέλτιστη απόδοση. Η συμπαγής του δομή και η διακριτική εμφάνιση, επιτρέπουν την καθαρότητα του σχεδιασμού στο πιλοτήριο του νέου DS 4.

 

 

Σχεδιασμένο για πελάτες που αναζητούν την καλύτερη δυνατή προσωπική έκφραση, ταυτόχρονα με την κορυφαία τεχνολογία, τo νέο DS 4 ενσαρκώνει την Avant-Garde φιλοσοφία της μάρκας για κομψότητα, τεχνολογική υπεροχή με τρόπο μοναδικό.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...