Ducati World Première 2022

Ducati World Première 2022

Ducati World Première 2022

Ducati World Première 2022
Ducati World Première 2022

 

Είναι επίσημο: η Ducati ανακοινώνει την Ducati World Première 2022, με τη διαδικτυακή σειρά παρουσιάσεων των νέων μοτοσυκλετών να επιστρέφει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 17.00.

 

New Desert X

New DesertX

 

 

Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και ελεύθερα στο κοινό στο Ducati.com, στο YouTube channel της Ducati καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας. Κάθε δύο εβδομάδες μία νέα παρουσίαση, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της πολυαναμενόμενης ολοκαίνουργιας DesertX.

 

 

Η νέα Ducati DesertX, μία Adventure μοτοσυκλέτα, είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετικές offroad δυνατότητες χάρη σε ένα ολοκαίνουργιο σασί που πατάει σε μπροστινό τροχό 21″, αξιοποιώντας τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του υδρόψυκτου κινητήρα Testastretta των 937 κυβικών εκατοστών. Είτε εξερευνά τους λόφους, ερημικά ή αμμώδη εδάφη, είτε ανακαλύπτει νέες απάτητες ορεινές διαδρομές, η νέα Ducati DesertX είναι η μοτοσυκλέτα που επιτρέπει στους αναβάτες να πραγματοποιήσουν τα πιο περιπετειώδη ταξίδια των ονείρων τους.

 

 

Το ημερολόγιο των επεισοδίων

 

30 Σεπτεμβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 1 | Your everyday wonder

14 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 2 | Mark your roots

28 Οκτωβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 3 | Rule all mountains

11 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 4 | A new Fighter in town

25 Νοεμβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 5 | The evolution of Speed

9 Δεκεμβρίου 2021: Ducati World Première – Επεισόδιο 6 | Dream Wilder – DesertX

 

 

Τα πλήρη Press Kits των νέων μοντέλων που θα αποκαλύπτονται κάθε δύο εβδομάδες θα είναι διαθέσιμα στο Ducati Media House, με το που θα ξεκινά το κάθε επεισόδιο.

 

 

 

 

 

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...