Ferrari Universo

Ferrari Universo

Ferrari Universo

Ferrari Universo

 

Η εκδήλωση Ferrari Universo λαμβάνει χώρα στην έδρα της Ferrari, στο Μαρανέλο, τον φετινό Σεπτέμβριο και είναι ανοικτή για τους πελάτες και το ευρύτερο κοινό.

 

Ferrari Universo

Ferrari SF90 Stradale

 

Ξεχωριστός είναι για τη Ferrari αυτός ο Σεπτέμβριος, καθώς θα λάβει χώρα στο Μαρανέλο μια ιδιαίτερη εκδήλωση. Πρόκειται για τη Ferrari Universo. Είναι η πρώτη της εταιρείας που είναι αφιερωμένη στους πελάτες της και στο ευρύ κοινό.

 

Η Ferrari δίνει την ευκαιρία έτσι στους αποκλειστικούς πελάτες της να δουν από κοντά πολλά από τα πρόσφατα μοντέλα της. Επιπλέον, για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες της για τους υποστηρικτές της.

 

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα σε μια ειδική περιοχή του εργοστασίου της Ferrari. Μάλιστα θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος της ιστορίας της φίρμας. Από κλασικά αυτοκίνητα έως αγωνιστικά, όπως επίσης την υπάρχουσα γκάμα.

 

Διαθέσιμη είναι και η SF90 Stradale, το νέο και πρώτο υβριδικό supercar της φίρμας, σε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Αυτό σημαίνει πως θα είναι η πρώτη φορά που το αυτοκίνητο θα εκτεθεί, πέραν ενός Σαλονιού.

 

Πηγή: Ferrari


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...