Ford Ion Park

Ford Ion Park

Ford Ion Park

Ford Ion Park
Ford Ion Park

 

Η Ford ανακοίνωσε την ίδρυση του παγκόσμιου κέντρου αριστείας με την ονομασία Ford Ion Park με στόχο την επιτάχυνση της έρευνας στον τομέα των μπαταριών.

 

 

Ford Battery Facility

Ford Battery Facility

 

Η εταιρεία θα αξιοποιήσει τεχνογνωσία σχεδόν δύο δεκαετιών στο συγκεκριμένο τομέα συγκροτώντας μία διεπιστημονική ομάδα 150 ειδικών για την εξέλιξη μπαταριών, την έρευνα, την κατασκευή, τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την ποιότητα και τη χρηματοδότηση τους, που θα βοηθήσει τη Ford στην ταχύτερη ανάπτυξη και κατασκευή κυψελών και συστοιχιών μπαταριών.

 

 

Η ομάδα του Ford Ion Park διερευνά επίσης καλύτερες ευκαιρίες ενσωμάτωσης και καινοτομίας σε όλους τις πτυχές της αξιακής αλυσίδας – από την εξόρυξη των πρώτων υλών μέχρι την ανακύκλωση των μπαταριών – συνεργαζόμενη με όλες τις ομάδες της Ford. Σε αυτές περιλαμβάνονται βασικοί προμηθευτές και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και ειδικοί από το νέο Battery Benchmarking & Test Laboratory και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Ford.

 

 

Ford Ion Park

Ford Ion Park

 

Αυτό το κορυφαίων προδιαγραφών εργαστήριο επιφάνειας 18.580 τ.μ. θα περιλαμβάνει εξοπλισμό για τη σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτροδίων, κυψελών και συστοιχιών και θα χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για την πιλοτική δοκιμή νέων τεχνικών παραγωγής που θα επιτρέψουν στη Ford να επεκτείνει γρήγορα επαναστατικά σχέδια κυψελών μπαταριών με πρωτοποριακά υλικά.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...