Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang Mach-E GT

 

Η Ford λανσάρει την Ford Mustang MachE GT με ειδικά ρυθμισμένο κινητήριο σύνολο, ανάρτηση MagneRide, ειδικά ελαστικά και φρένα και νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus.

 

Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT

 

 

Παράγοντας περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε μοντέλο παραγωγής που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, η Mustang MachE GT μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3,7 δευτ. – κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση ευρωπαϊκό πενταθέσιο μοντέλο στην ιστορία της Ford.

 

 

Η τετρακίνηση με δύο μοτέρ, το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, η προηγμένη, προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide και το υψηλών επιδόσεων σύστημα πέδησης της Brembo συνδυάζονται ιδανικά εξασφαλίζοντας απόκριση και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου. Η Mustang MachE-GT περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική ρύθμιση στο κινητήριο σύνολο που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς από τις υπόλοιπες τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang MachE, με την υποστήριξη ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών που μπορούν να μεταφέρουν την τεράστια ροπή στη επιφάνεια του δρόμου.

 

 

Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης σπορ καθίσματα της Ford Performance, στάνταρ ζάντες αλουμινίου 20”, αποκλειστικά χρώματα Grabber Blue και Cyber Orange, καθώς και μοναδικά στοιχεία αμαξώματος διαφοροποιώντας περαιτέρω την κομψή και δυναμική σχεδίαση του premium SUV και διατηρώντας τα μοναδικά στοιχεία ταυτότητας του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

 

 

Detail

Detail

 

Ηλεκτρική οδηγική απόλαυση Ford

 

 

Η Mustang MachE GT προσφέρει την πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος παραγωγής στην ιστορία της Ford. Η στάνταρ προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide είναι ειδικά ρυθμισμένη για τους ευρωπαϊκούς δρόμους και τις προσδοκίες των οδηγών της γηραιάς ηπείρου. Το σύστημα ελέγχει ηλεκτρονικά το μαγνητο-ροϊκό υγρό μέσα στα αμορτισέρ για να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες και να μπορούν να προσαρμόζουν ομαλά το χαρακτήρα του οχήματος σύμφωνα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης.

 

 

Οι προδιαγραφές φρένων και ελαστικών είναι επίσης μοναδικές για την Mustang MachE GT. Η Ford συνεργάστηκε με την Pirelli για τη δημιουργία μιας ειδικής γόμας και χάραξης πέλματος ελαστικών διαστάσεων 245/45 R20 υποστηρίζοντας έτσι την αυξημένη ροπή σε συνδυασμό με την τετρακίνηση του μοντέλου. Κατάλληλα για τροχούς πλάτους 8 ιντσών – 1 ίντσα επιπλέον από τους τροχούς της στάνταρ Mustang MachE – τα μοναδικά αυτά ελαστικά παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και πλευρική ευστάθεια κατά τη σπορ οδήγηση. Τα αεριζόμενα εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 385 mm της Brembo με τα οποία εφοδιάζεται η Mustang MachE-GT είναι τα μεγαλύτερα σε σχέση με εκείνα οποιουδήποτε μοντέλου της Mustang MachE.

 

 

Το κινητήριο σύνολο είναι διαμορφωμένο για να αυξάνει προοδευτικά την ισχύ που μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω της κατανομής της τετρακίνησης, καθώς οι οδηγοί επιλέγουν αντίστοιχα τα προφίλ οδήγησης Whisper, Active και Untamed – προσαρμόζοντας με τον τρόπο αυτό τα οδηγικά χαρακτηριστικά μεταξύ ενός πολιτισμένου, κυρίως προσθιοκίνητου SUV και ενός δυναμικού σπορ coupe με αυξημένη κατανομή ισχύος πίσω.

 

 

Interior look

Interior look

 

Μοναδικός εξοπλισμός για την απόλυτη απήχηση

 

 

Ένας premium στάνταρ εξοπλισμός αυξάνει τη μοναδική απήχηση της Mustang MachE GT και βοηθά τους πελάτες να αξιοποιούν πλήρως τον αθόρυβο χαρακτήρα της αμιγούς ηλεκτροκίνησης.

 

 

Εκτός από τους μοναδικούς εξωτερικούς χρωματισμούς Grabber Blue και Cyber Orange, το νέο μοντέλο διαθέτει τόξα θόλων τροχών στο χρώμα του αμαξώματος, μία ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και μοναδική σχεδίαση εμπρός προφυλακτήρα με αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ.

 

 

Διαθέσιμες μόνο για την Mustang MachE GT, οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών περιλαμβάνουν μηχανουργημένη πρόσοψη με μαύρες γυαλιστερές εσοχές, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε Colorado Red.

 

 

Μέσα στην ευρύχωρη, εργονομική καμπίνα, μία οθόνη αφής full HD 15,5” υποστηρίζει την επόμενη γενιά του συστήματος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC της Ford, που μαθαίνει από τις συνήθειες του οδηγού.

 

 

Τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στήριξη στη σπορ οδήγηση, και έχουν φινίρισμα μαλακής δερματίνης όπως και το τιμόνι. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά άνεσης περιλαμβάνεται ένα σύστημα ήχου της B&O με 10 ηχεία και handsfree λειτουργία πίσω πόρτας για ευκολότερη πρόσβαση στον πίσω χώρο αποσκευών χωρητικότητας 402 λίτρων, 8 καθώς και μία προαιρετική, πανοραμική κρυστάλλινη ηλιοροφή.

 

 

Η Mustang MachE GT περιλαμβάνει επίσης στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδήγησης για άνετα ταξίδια όπως Intelligent Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring, LaneKeeping System με Blind Spot Assist, Active Park Assist 2.0 και PreCollision Assist με Auto Emergency Braking.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...