Ford On-Line Bonus

Ford On-Line Bonus

Ford On-Line Bonus

Ford On-Line Bonus
Ford On-Line Bonus

 

Η Ford Motor Ελλάς λανσάρει το νέο προωθητικό πρόγραμμα Ford On-Line Bonus, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη για την απόκτηση του δικού σας Ford.

 

 

Ford Focus

Ford Focus

 

Οι πρωτοποριακές online υπηρεσίες της Ford Motor Ελλάς που εμπλουτίστηκαν πρόσφατα με το Ford Marketplace, την πρώτη εικονική έκθεση Ford στην Ελλάδα που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε Online κράτηση στο όχημά σας, ενισχύονται τώρα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα On-Line Bonus από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε με όφελος 300€ – με λίγα μόνο «κλικ» και με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε με απλά και κατανοητά βήματα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, να διαμορφώσετε το μοντέλο Ford που σας ενδιαφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και να προωθήσετε την διαμόρφωση αυτή στον Επίσημο Έμπορο της αρεσκείας σας.

 

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία Ford Marketplace που λανσαρίστηκε πρόσφατα και να προχωρήσετε στην Online Κράτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου από το απόθεμα οχημάτων Ford στην Ελλάδα.

 

 

Ford Kuga

Ford Kuga

 

 

Προνόμια και επιπλέον οφέλη

 

 

Τα προνόμια της νέας προωθητικής ενέργειας της Ford Motor Ελλάς, είναι πολλαπλά και δεν σταματούν εδώ! Πέραν των παραπάνω, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε με επιπλέον όφελος test drive έως 940€, απλά οδηγώντας κάποιο από τα διαθέσιμα για το σκοπό αυτό μοντέλα, στο επίσημο δίκτυο της Ford.

 

 

Την ίδια στιγμή, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τόσο των συμβατικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, όσο και των υβριδικών της μονάδων, η Ford είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές CO2 για τα δημοφιλή μοντέλα, όπως το Fiesta, το Focus, το Puma και το Kuga, που εξασφαλίζουν εκδόσεις με το πλεονέκτημα της απαλλαγής από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας.

 

 

Ford Fiesta mHEV

Ford Fiesta mHEV

 

Το συναρπαστικό πακέτο προσφορών ολοκληρώνεται με τα πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance που κάνουν την απόκτηση του αγαπημένου σας Ford ακόμη πιο εύκολη προσφέροντάς σας ένα εξαιρετικά χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.

 

 

Φυσικά, όποιο μοντέλο και να επιλέξετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαμβάνετε την οδήγησή του χωρίς έννοιες και προβλήματα για πολλά χρόνια μετά την αγορά του, χάρη στην στάνταρ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, που συνοδεύει κάθε μοντέλο Ford.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...