Ford Power-Up

Ford Power-Up

Ford Power-Up

Ford Power-Up
Ford Power-Up

 

Οι Ford PowerUp ενημερώσεις λογισμικού που λανσάρονται με τη νέα Mustang MachE θα αναβαθμίζουν συνεχώς όλα τα οχήματα της μάρκας με νέα χαρακτηριστικά.

 

 

Ford Sketch

Ford Sketch

 

Οι πρώτες ενημερώσεις λογισμικού Ford PowerUp για ευρωπαίους κατόχους θα παρουσιαστούν στη νέα Mustang MachE. Θα επιταχύνουν μάλιστα ένα μετασχηματισμό που είναι ήδη σε εξέλιξη. Ένα μετασχηματισμό με περισσότερα από 6 εκατομμύρια οχήματα στο δρόμο σε όλο τον κόσμο να διαθέτουν σήμερα προηγμένα, ενσωματωμένα και σύγχρονα στοιχεία συνδεσιμότητας. Αυτά τα οχήματα θα αναγνωρίζουν τις προτιμήσεις του πελάτη καθώς και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα ίδια. Αυτά στη συνέχεια οι μηχανικοί της Ford θα βελτιώνουν μέσω των ασύρματων αναβαθμίσεων Ford PowerUp.

 

 

Τις βάσεις για τις ενημερώσεις λογισμικού Ford PowerUp θέτει μία πλήρως δικτυωμένη αρχιτεκτονική ηλεκτρικών συστημάτων δεύτερης γενιάς καθώς και ένα προηγμένο τεχνολογικό πακέτο. Αυτές οι γρήγορες και εύκολες ασύρματες ενημερώσεις συμβάλλουν στη βελτίωση των χαρακτηριστικών, της ποιότητας, της εμπειρίας, των λειτουργιών και της άνεσης των οχημάτων. Καθώς μπορούν να ενημερώνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των υπολογιστικών μονάδων των οχημάτων – πάνω από 110 στις ανώτερες κατηγορίες μοντέλων – οι αναβαθμίσεις αυτές θα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και θα μειώνουν τις επισκέψεις στα συνεργεία.

 

 

Πολλές ενημερώσεις λογισμικού Ford PowerUp ουσιαστικά δεν θα γίνονται αντιληπτές στους πελάτες. Αυτό χάρη σε μία τεχνολογική πλατφόρμα που εγκαθιστά μεγάλο μέρος από το νέο λογισμικό στο παρασκήνιο. Αρκετές από τις ενημερώσεις αυτές απαιτούν ελάχιστες ή μηδενικές ενέργειες από τους πελάτες. Αυτό καθώς βασίζονται στην τεχνολογία SYNC 4, η οποία διατηρεί ενεργό το τρέχον λογισμικό μέχρις ότου εγκατασταθεί μία νέα έκδοση.

 

 

Power-Up

Power-Up

 

Νέα χαρακτηριστικά και ποιότητα

 

 

Οι κάτοχοι της νέας, ηλεκτρικής Mustang MachE στην Ευρώπη σύντομα θα λάβουν το Ford Sketch για ζωγραφική ή απλό gaming στην οθόνη αφής όταν το όχημα είναι σταθμευμένο. Οι πελάτες θα συνεχίσουν επίσης να λαμβάνουν νέες ενημερώσεις όπως:

 

  • Τα Remote Vehicle Setup και Trip Logs. Επιτρέπουν στους κατόχους της Mustang MachE να χρησιμοποιούν την εφαρμογή FordPass που είναι συμβατή με smartphone. Αυτή για να ρυθμίσουν τις προτιμήσεις προφίλ – συμπεριλαμβανομένων όλων των προεπιλογών ραδιοφώνου – στο cloud για αποστολή στο όχημα. Επιπλέον, τα ημερολόγια ταξιδιού (trip logs) καταγράφουν τη χρήση της μπαταρίας και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την οδήγηση σε κάθε ταξίδι.

  • Αναβαθμίσεις Mustang MachE SYNC 4A

  • Οι βελτιώσεις Πλοήγησης κάνουν αυτόματα χρήσιμες υποδείξεις προορισμού, ενώ η νέα συνδεσιμότητα μέσω cloud συνδυάζει φωνητικές εντολές στην καθομιλουμένη με αναζήτηση μέσω internet.

  • Βελτίωση συμβατότητας Apple CarPlay για απεικόνιση της πλοήγησης από στροφή σε στροφή στον πίνακα οργάνων του οχήματος.

  • Βελτιώσεις του ψηφιακού εγχειριδίου οδηγιών χρήστη. Αυτές κάνουν ακόμα πιο πολύτιμους τους καινοτόμους προϊοντικούς οδηγούς του είδους.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...