Ford Smart Mirror

Ford Smart Mirror

Ford Smart Mirror

Ford Smart Mirror
Ford Smart Mirror

 

Η Ford παρουσιάζει τον έξυπνο καθρέπτη Ford Smart Mirror, μία οθόνη υψηλής ανάλυσης που προβάλλει μία πανοραμική εικόνα την περιοχής πίσω από το van.

 

 

Ford Transit - Smart Mirror

Ford Transit – Smart Mirror

 

Έτσι, οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν δικυκλιστές, πεζούς και άλλα οχήματα που πιθανόν να βρίσκονται πίσω τους, ακόμα και στις περιπτώσεις που το όχημα εξοπλίζεται με πίσω πόρτες χωρίς παράθυρο ή διαχωριστικά.

 

 

Το Full Display Interior Mirror προβάλει ζωντανή εικόνα από μία κάμερα στο πίσω τμήμα του van και περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας για βέλτιστη ορατότητα την ημέρα και τη νύχτα. Το σύστημα προσφέρει ένα οπτικό πεδίο με διπλάσιο πλάτος από ένα συμβατικό μεσαίο καθρέπτη. Αυτό βοηθά τους οδηγούς να αντιλαμβάνονται καλύτερα τι υπάρχει γύρω τους, για παράδειγμα, όταν πλησιάζουν σε πλατείες, αλλάζουν λωρίδες ή ελέγχουν πριν εισέλθουν/εξέλθουν σε/από παράδρομο.

 

 

Ο νέος καθρέπτης της Ford είναι ιδιαίτερα χρήσιμους στους οδηγούς διανομών που κάνουν συχνές στάσεις για παραδόσεις αγαθών στις πόλεις, στις οποίες είναι πολύ πιθανόν να συναντήσουν ποδηλάτες, δικυκλιστές, αναβάτες ηλεκτρικών πατινιών ή πεζούς. Οι ευάλωτοι χρήστες των δρόμων είχαν ποσοστό θανατηφόρων ατυχημάτων 70% στις ευρωπαϊκές αστικές περιοχές το 2019.

 

 

Πλεονέκτημα για τον επαγγελματία

 

 

Ο νέος καθρέπτης της Ford μπορεί να αποδειχτεί επωφελής για τις επιχειρήσεις, καθώς μειώνει την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές από ατύχημα, ενώ συγχρόνως μπορεί να συνεισφέρει στα χαμηλότερα ασφάλιστρα. Η τοποθέτηση του συστήματος μπορεί επίσης να βελτιώσει τον παραγωγικό χρόνο – δηλαδή το χρόνο που τα επαγγελματικά αυτοκίνητα βρίσκονται στο δρόμο. Η Ford την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε το FORDLiive, ένα νέο, συνδεδεμένο σύστημα μεγιστοποίησης του χρόνου λειτουργίας, το οποίο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας.

 

 

Ο καθρέπτης διατίθεται τώρα για τα Ford Transit και Transit Custom vans με πίσω πόρτες χωρίς παράθυρα. Οποιοσδήποτε έμπορος της Ford μπορεί να παραγγείλει και να τοποθετήσει το σύστημα που είναι συμβατό με τα Transit van τα οποία κατασκευάστηκαν μετά το 2014 και μοντέλα Transit Custom κατασκευής από το 2012.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...