Goodyear Going virtual

Goodyear Going virtual

Goodyear Going virtual

Goodyear Going virtual
Goodyear Going virtual

Goodyear Going virtual, με την εταιρεία ελαστικών να μπαίνει στον κόσμο του εικονικού racing που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

 

Goodyear Going virtual

Goodyear Going virtual

 

Aυτή η σεζόν σηματοδοτήθηκε από την επιστροφή της Goodyear στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motorsport, σημειώνοντας σημαντικές νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA World Endurance, και από μια νέα συνεργασία με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WTCR (FIA World Touring Car Cup). Τον Ιούνιο συνεχίζεται η επιστροφή της Goodyear στους αγώνες motorsport, χάρη στη συμμετοχή της στον κόσμο των εικονικών αγώνων ταχύτητας.



Καθώς οι ομάδες και οι οπαδοί του motorsport αδημονούν για στιγμές αδρεναλίνης και για μηχανοκίνητη δράση, η παγκόσμια βιομηχανία και η ευρύτερη κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κατέληξαν στην εικονική μετάδοση των αθλητικών μηχανοκίνητων γεγονότων μέσω προσομοιωτή, εκπληρώνοντας και τις πιο έντονες επιθυμίες των οπαδών.



Η καινοτομία του εικονικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού ενώ η παγκόσμια πρόσβαση σε μια φιλική- σε χρήση- sim για racing, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.



Διαδικτυακός συναγωνισμός



Οι οδηγοί συναγωνίζονται, μέσα από διαδικτυακούς αγώνες, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις προσομοιωτή από το σπίτι τους. Οι οπαδοί θα μπορούν να συνδέονται ζωντανά, από όλο τον κόσμο και θα παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα, όπως θα γινόταν σε μια πραγματική εκδήλωση αγώνων.



Η Goodyear βασιζόμενη στις επιτυχημένες συνεργασίες της με τα κορυφαία Πρωταθλήματα, συμμετέχει στους εικονικούς αγώνες motorsport του WTCR και του 24 Hours of Le Mans.



Ως ο μοναδικός Προμηθευτής Ελαστικών του WTRC, τα εικονικά ελαστικά της Goodyear θα εξοπλίσουν όλα εκείνα τα αυτοκίνητα που θα ανταγωνίζονται στο εικονικό Πρωτάθλημα που ξεκίνησε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020. Σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του ανταγωνιστικού ελαστικού αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 SuperSport, στον κορυφαίο αγώνα touring αυτοκινήτων, που προηγείται των πρώτων πραγματικών αγώνων που θα γίνουν αργότερα τη φετινή χρονιά.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...