H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (1)

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (1)

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (1)

 

Τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo αποτελούσαν πάντα έναν ιδιαίτερο πόλο έλξης. Αυτό χάρη στην αισθητική τους, το Ιταλικό στιλ, τις επιδόσεις, την τεχνολογία και συνολικά την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν.

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (2)

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (2)

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι τέτοια, που οι  επισκέπτες θα δουν από κοντά πόσο έχει εξελιχθεί η φίρμα. Τίποτα δεν θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα το DNA της Alfa Romeo από την επιστροφή της στην Formula 1. Εκεί όπου το 2019 η εταιρεία θα αγωνίζεται με το όνομα “Alfa Romeo Racing”.

 

Στη Γενεύη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το μονοθέσιο της ομάδας. Ένα μονοθέσιο το οποίο εκφράζει την άρρηκτη σχέση των αυτοκίνητων παραγωγής, με τους αγώνες. Αντίστοιχα στη Γενεύη η επιστροφή του θρυλικού ονόματος Ti (Turismo Internazionale) έρχεται μετά από την Giulia να συνοδεύσει και τη Stelvio. Τέλος η Giulietta MY19, έρχεται με τις νέες εκδόσεις, Giulietta Executive και Giulietta Veloce.

 

Ειδική σειρά “Alfa Romeo Racing”  των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio

 

Η ειδική σειρά “Alfa Romeo Racing” των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio δημιουργήθηκε προς τιμήν της εμπλοκής της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 σε συνεργασία με την Sauber. Από τη φετινή χρονιά η επίσημη ονομασία της ομάδας είναι “Alfa Romeo Racing”. Πρόκειται για όνομα που συνοδεύεται από το “since 1910”. Το στοιχείο αυτό τονίζει την άρρηκτη σχέση της Alfa Romeo με τους αγώνες, από την ίδρυση της στις 24 Ιουνίου του 1910. Η συνεργασία μεταξύ της Sauber και της Alfa Romeo ξεκίνησε το 2018 και έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στην ομάδα.

 

Σήμερα η σχέση των δύο μερών σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις προσδοκίες. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μονοθέσιο (C38) της ομάδας που θα οδηγήσουν οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi.

 

Δίπλα στο μονοθέσιο, οι ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio, “Alfa Romeo Racing”, θα έχουν τα ίδια χρώματα με το αγωνιστικό. Εκτός από τα χρώματα της C38, τα αυτοκίνητα διαθέτουν μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Giulia και Stelvio Quadrifoglio εγγυώνται την απόλυτη οδηγική αίσθηση. Επιπλέον, το σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο της Akrapovič, εκτός από των εντυπωσιακό ήχο, συμβάλει και στην απόδοση του συνόλου.

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, Giulietta Veloce

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, Giulietta Veloce

 

Με πλούσιο εξοπλισμό η Alfa Romeo Racing

 

Η έκδοση “Alfa Romeo Racing”και στα δύο μοντέλα συνοδεύεται από εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός είναι το Adaptive Cruise Control, το ηχοσύστημα Harman Kardon και το σύστημα πολυμέσων AlfaTM Connect 3D Nav με οθόνη 8.8”. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι συμβατό με Apple CarPlayTM και Android AutoTM. Παράλληλα όπως και στις  υπόλοιπες Giulia και Stelvio το παρόν δίνει το προηγμένο σύστημα AlfaTM Chassis Domain Control. Είναι αυτό το οποίο συντονίζει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου με στόχο την μέγιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, το σύστημα τετρακίνησης Q4 (στην Stelvio Quadrifoglio), το AlfaTM Active Torque Vectoring system, το AlfaTM Active Suspension και το AlfaTM DNA Pro με τη λειτουργία Race.

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: Alfa Romeo Stelvio Ti

 

Στη Γενεύη θα παρουσιαστεί και η έκδοση Ti της Stelvio. Είναι εφοδιασμένη με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 2 λίτρων με απόδοση 280 ίππων και 400Nm ροπής. Διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Q4. Οι επιδόσεις, με την επιτάχυνση  0-100km/h να διαρκεί μόλις 5,7δλ. και η τελική να φτάνει τα 230km/h, είναι αντάξιες του ιστορικού ονόματος “Turismo Internazionale” (Ti). Η έκδοση Ti ξεχωρίζει χάρη στο εντυπωσιακό χρώμα Misano Blue, το οποίο συνδυάζεται με εξωτερικά στοιχεία από ανθρακονήματα, όπως οι καθρέπτες.

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, Stelvio Ti

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, Stelvio Ti

 

H παρουσία της Alfa Romeo στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

 

Αντίστοιχα η Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, είναι επίσης εφοδιασμένη με τα ίδια μηχανικά μέρη με την Stelvio Ti (2.0ΤΒ, 280hp, Q4, κτλ.). Επιπλέον, το χρώμα Misano Blue του αμαξώματος, συνδυάζεται με μαύρη οροφή, τροχούς 19” και μια σειρά στιλιστικών χαρακτηριστικών από ανθρακονήματα. Στο  εσωτερικό υπάρχουν τα καθίσματα από Alcantara με τις μπλε ραφές και τα στοιχεία επίσης από ανθρακονήματα της Mopar. Αυτά συνδυάζονται ιδανικά με τον πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει το σύστημα πολυμέσων AlfaTM Connect 3D NAV, με την οθόνη των 8,8″, καθώς και το σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας της Harman Kardon.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...