Honda e Prototype

Honda e Prototype 1

Honda e Prototype

Honda e Prototype 1

Honda e Prototype 1

 

Το Honda e Prototype παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στη Γενεύη, προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες αστικής μετακίνησης. 

 

Honda e Prototype 2

Honda e Prototype 2

 

Το όχημα είναι ηλεκτρικό, λειτουργικό και υιοθετεί τις τεχνολογίες διασύνδεσης που απαιτούνται. Διακρίνονται οι κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και τα pop-up πόμολα των θυρών.

 

Οι γραμμές του είναι απαλές. Αρχίζουν από το καπό και εκτείνονται έως τα πίσω, με την κολόνα Α να αρχίζει από το κλασικό σημείο και να ολοκληρώνεται πάνω από το πίσω παρμπρίζ. Εντός καμπίνας, ξεχωρίζει η διπλή οθόνη και το σύστημα πολυμέσων. Αυτά έχουν ενσωματωθεί σε ένα μοντέρνο και παράλληλα μινιμαλιστό περιβάλλον, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τη μεριά του από καλής ποιότητα υλικά.

 

Honda e Prototype 3

Honda e Prototype 3

 

Το όχημα παρέχει αυτονομία άνω των 200 χιλιομέτρων και η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί έως το 80% της χωρητικότητάς της σε 30 λεπτά. Η (ηλεκτρική) κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς και λόγω των διαστάσεών του, το αυτοκίνητο είναι κατάλληλο για την πόλη.

 

Θα διατεθεί σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές από τις αρχές του καλοκαιριού, με τις παραγγελίες να έχουν φτάσει ήδη τις 15.000.

 

Πηγή: Honda


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...