Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6
Hyundai IONIQ 6

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το πρώτο σκίτσο της σχεδιαστικής γραμμής του πολυαναμενόμενου Hyundai IONIQ 6, του δεύτερου μοντέλου της μάρκας IONIQ αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα.

 

IONIQ 6

IONIQ 6

 

 

Η πρώτη απεικόνιση αναδεικνύει τη μοναδική σιλουέτα του IONIQ 6. Εμπνευσμένο από το Prophecy concept EV της εταιρείας, το IONIQ 6 αποτελεί ένα εξηλεκτρισμένο streamliner με καθαρές, απλές γραμμές και καθαρή αεροδυναμική μορφή.

 

 

Η σχεδιαστική γραμμή που εμφανίζεται στο σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της Hyundai να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

 

Το IONIQ 6 εκμεταλλεύεται την Electric Global Modular Platform (E-GMP) του Hyundai Motor Group για να παρέχει ευρύ μεταξόνιο και βελτιστοποιημένη εσωτερική σχεδίαση.

 

 

Η Hyundai Motor Company θα αποκαλύψει σύντομα τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση του νέου της ηλεκτρικού streamliner.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...