Jeep ECO BONUS

Jeep ECO BONUS

Jeep ECO BONUS

Jeep ECO BONUS
Jeep ECO BONUS

Με το Jeep ECO BONUS η Jeep προσφέρει το πιο πλήρες πακέτο προνομίων για την αγορά και χρήση των νέων Plug-in Hybrid μοντέλων της.

 

 

 

Jeep

Jeep

 

Τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep εντυπωσιάζουν με το χαρακτήρα, τις δυνατότητες, αλλά και το φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα τους. Με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι και 50χλμ. και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης 4xe, είναι τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Jeep. Οι εκπομπές CO2 που σε κάθε περίπτωση βρίσκονται κάτω από το όριο των 50γρμ./χλμ. και αντίστοιχα η Λιανική Τιμή Προ Φόρων που δεν ξεπερνά το όριο των 40.000 ευρώ, επιτρέπει σε όλα τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe να απαλλάσσουν τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων από την καταβολή φόρου. 

 

 

Κόστος αγοράς

 

 

Με το Jeep ECO BONUS όλες οι εκδόσεις 4xe των Renegade και Compass προσφέρονται με έκπτωση 900 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα, ενώ με δώρο το μεταλλικό χρώμα που θα επιλέξει ο αγοραστής και το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 και 2.300 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα τα Jeep 4xe καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ., αλλά και 8ετη εργοστασιακή εγγύηση για την μπαταρία με ισχύ επίσης έως 160.000χλμ.

 

 

Χαμηλότερο κόστος χρήσης

 

 

Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe προσφέρουν το χαμηλότερο κόστος χρήσης από κάθε άλλο Jeep και παράλληλα το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει η μάρκα. Η δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία έως 50χλμ. εξασφαλίζει ότι ο αγοραστής ενός Plug-in Hybrid της Jeep μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές του μετακινήσεις ουσιαστικά με μηδενικό κόστος καυσίμου. Ακόμα όμως και σε επίπεδο συνολικής χρήσης, τα Jeep 4xe προσφέρουν τεράστιο όφελος από οποιοδήποτε άλλο τετρακίνητο βενζινοκίνητο ή ακόμα και diesel Jeep. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Compass 4xe 190hp, όπου με μέση κατανάλωση 1,9λίτρα/100χλμ. και μέσο όρο χρήσης 15.000χλμ./έτος, προσφέρει κέρδος στο κόστος καυσίμου ύψους 1000 ευρώ/έτος σε σχέση με το ένα Compass 1.4T 170hp 4×4 (8,3 λίτρα/100χλμ.). 

 

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα Eco Bonus προσφέρει

 

 

Έκπτωση έως 1.400 ευρώ

Δωρεάν μεταλλικό χρώμα

Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox

4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.

4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας

 

 

Τα Jeep 4xe αποτελούν τα πλέον προηγμένα μοντέλα στην 80χρονη ιστορία της μάρκας που δημιούργησε την κατηγορία των SUV. Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες της Plug-in Hybrid τεχνολογίας της Jeep και το πρόγραμμα Jeep ECO BONUS, η απόκτηση ενός προηγμένου υβριδικού SUV γίνεται εξαιρετικά συμφέρουσα και για τους ιδιώτες, όπως και για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

 

 

Τα Plug-in Hybrid, Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, είναι διαθέσιμα με το όφελος του Jeep ECO BONUS, με τιμές από 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...