Jeep Gladiator Top Dog Concept

Jeep Gladiator Top Dog Concept

Jeep Gladiator Top Dog Concept

Jeep Gladiator Top Dog Concept
Jeep Gladiator Top Dog Concept

Με βάση το εντυπωσιακό pickup της Jeep, η Mopar δημιούργησε το Jeep Gladiator Top Dog Concept, το απόλυτο όχημα για τους φίλους των mountain bikes.

 

 

Jeep Gladiator Top Dog Concept

Jeep Gladiator Top Dog Concept

 

Δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πως μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό τo Jeep Gladiator, το ξεχωριστό pickup της θρυλικής μάρκας που ξεχωρίζει για το στιλ και τις μοναδικές εκτός δρόμου ικανότητες του. Όμως η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales της FCA, βρήκε τον τρόπο με μια σειρά αποκλειστικών εργοστασιακών αξεσουάρ, όχι απλά να κάνει ακόμα πιο δυναμική την εμφάνιση του Gladiator, αλλά και να αυξήσει την ικανότητα του, τόσο στη μεταφορά φορτίου, όσο και στην κίνηση στα πλέον δύσβατα εδάφη, καθιστώντας το ιδανικό για τους φίλους του mountain bike, που αναζητούν το στιλ και την περιπέτεια.

 

 

Inside the cabin

Inside the cabin

 

Σχεδιασμένο για έναν ενεργό τρόπο ζωής



Το Jeep Top Dog Concept είναι βαμμένο στο ειδικό χρώμα K-9 Blue, ενώ ο χώρος φόρτωσης έχει αντικατασταθεί με μια πρωτότυπη ιδιοκατασκευή από συνθετικά υλικά που προσφέρει έναν μεγάλο, πρακτικό και εύκολα προσβάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η κατασκευή επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των εργαλείων και των εφοδίων που χρειάζονται οι ποδηλάτες κατά τις εξορμήσεις τους στα βουνά και περιλαμβάνει ακόμα και ένα ψυγείο, αλλά και μια φορητή ψησταριά που είναι έτοιμη να ανεφοδιάσει τους αναβάτες μετά από μια δύσκολη διαδρομή.



Στο πάνω μέρος της ιδιοκατασκευής εκτός από τις θέσεις για τα ποδήλατα έχουν προστεθεί επιπλέον φωτιστικά σώματα, αλλά και ειδικές πτυσσόμενες επιφάνειες που θα βοηθήσουν -στην σπάνια περίπτωση- που ο οδηγός θα καταφέρει να κολλήσει στη λάσπη ή στην άμμο το Gladiator. Άλλωστε με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που συνδυάζεται με τα αμορτισέρ της FOX, τους τροχούς με τα εκτός δρόμου ελαστικά της BF Goodrich και τον ισχυρό «εργάτη» στον εμπρός προφυλακτήρα, θα πρέπει κανείς να ξεπεράσει τον εαυτό του για να φέρει σε δύσκολη θέση αυτό το Gladiator.

 

 

Detail

Detail

 

Το δυναμικό pickup Jeep Gladiator αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2021, εφοδιασμένο με τον αποδοτικό V6 diesel κινητήρα των 3 λίτρων, απόδοσης 260 ίππων.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...