Jeep Wrangler 4xe Rubicon

Jeep Wrangler 4xe Rubicon

Jeep Wrangler 4xe Rubicon

Jeep Wrangler 4xe Rubicon
Jeep Wrangler 4xe Rubicon

Το Jeep Wrangler 4xe Rubicon αποτελεί την απόλυτη offroad εκδοχή ενός θρύλου και διαθέτει δυνατότητα αμιγούς ηλεκτρικής κίνησης για περισσότερα από 50χλμ..

 

Detail

Detail

 

Σχεδιασμένο για ακραίες απαιτήσεις, οι μηχανικοί της Jeep εφοδίασαν το νέο Plugin Hybrid Wrangler 4xe Rubicon με μια σειρά χαρακτηριστικών – στο βασικό του εξοπλισμό – που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί σε κάθε διαδρομή, όπως:

 

  • Ηλεκτρονική απεμπλοκή της εμπρός αντιστρεπτικής ράβδου με στόχο την κορυφαία ελευθερία άρθρωσης των τροχών, στοιχείων που διασφαλίζει την επαφή των ελαστικών με το έδαφος ακόμα και σε εξαιρετικά ανώμαλο έδαφος (μεγάλες πέτρες, «νεροφαγώματα», κτλ.)

  • Κοντύτερη σχέση μετάδοσης σε σχέση με τα υπόλοιπα Wrangler (4:1 αντί 2,72:1) και σύστημα κατ’ επιλογή τετρακίνησης ROCKTRACK αντί του SELECTRACK. Η κοντύτερη σχέση επιτρέπει στο Wrangler 4xe Rubicon να κινείται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και παράλληλα να έχει κορυφαία επίπεδα ελκτικής δύναμης σε κάθε έδαφος.

  • Ηλεκτρονικό «κλείδωμα» εμπρός και πίσω διαφορικών, Tru-Lock, έτσι ώστε ο οδηγός ανά πάσα στιγμή να μπορεί να εξασφαλίσει ότι στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση θα μεταφερθεί ικανό επίπεδο ροπής ώστε να κινηθεί το αυτοκίνητο.

  • Άξονες Dana 44 3ης γενιάς και υδραυλικά bumpstops για μέγιστη αντοχή και παράλληλα εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών.

  • Ελαστικά offroad LT 255/75 R17, τα οποία τοποθετούνται σε ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος διαμέτρου 17 και πλάτους 7,5 ιντσών, προσφέροντας αξεπέραστα επίπεδα πρόσφυσης και παράλληλα αντοχή στις σκληρές επιφάνειες χάρη στις ενισχύσεις στο πέλμα και στο προφίλ.

  • Ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (252χλστ. αντί 242χλστ. της έκδοσης Sahara) και αντίστοιχα μεγαλύτερες γωνίες offroad (προσέγγισης/διαφυγής/ράμπας) 36ο αντί 35,4ο / 31,4ο αντί 30,7ο και 20,8ο αντί 20,0ο.

  • Παρμπρίζ από Gorilla Glass που προσφέρει αυξημένη αντοχή στη φθορά και θραύση που μπορούν να προκαλέσεις κλαδιά, μικρές πέτρες και άλλα ξένα αντικείμενα κατά την κίνηση σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

 

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 

 

Υπάρχει όμως και ένα στοιχείο εξοπλισμού που απουσιάζει στην έκδοση Rubicon σε σχέση με την έκδοση Sahara. Αυτό δεν είναι άλλο από τα πλευρικά σκαλοπάτια, χαρακτηριστικό που διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία εισόδου – εξόδου από το όχημα, όμως μειώνει – έστω και λίγο- την απόσταση από το έδαφος και έτσι αφαιρέθηκε από την έκδοση Rubicon που δεν «ανέχεται» κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στις εκτός δρόμου επιδόσεις.

 

 

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Rubicon, συμπληρώνει – όπως σε κάθε Wrangler 4xe – το καινοτόμο Plugin Hybrid σύστημα 4xe, το οποίο συνδυάζει ένα αποδοτικό 2λιτρο Turbo κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 380 ίππους και 637Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων και ένα μηχανικό σύστημα κατ’ επιλογή τετρακίνησης που διαθέτει και κιβώτιο υπο-πολλαπλασιασμού («κοντές» σχέσεις).

 

 

Διαθεσιμότητα και τιμή

 

 

Η απόλυτη εκτός δρόμου έκδοση του νέου Plugin Hybrid Wrangler 4xe, είναι διαθέσιμη με 83.900 ευρώ, ενώ καλύπτεται με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...