Jeep Wrangler Beach Edition

Jeep Wrangler Beach Edition

Jeep Wrangler Beach Edition

Jeep Wrangler Beach Edition
Jeep Wrangler Beach Edition

Για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, για το 2022 η Jeep ετοίμασε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Wrangler Beach Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες.

 

Action

Action

 

Μάλιστα η συγκεκριμένη έκδοση θα φέρει και μια σειρά στοιχείων που θα την καθιστούν ιδανική για τις παραλίες και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν, «κοντύτερο» πίσω διαφορικό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 3,8εκ., αλλά και ενισχυμένη πόρτα του χώρου αποσκευών, έτσι ώστε οι φανατικοί του surf να φορτώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους.



Εκτός από τους εντυπωσιακούς τροχούς, εξωτερικά το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και βέβαια το κίτρινο χρώμα High Velocity που διασφαλίζει ότι αυτό το Wrangler δεν θα περάσει απαρατήρητο ακόμα και στις γεμάτες με εντυπωσιακές παρουσίες παραλίες των Η.Π.Α.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...