MG ZS EV

MG ZS EV front

MG ZS EV

MG ZS EV front

MG ZS EV front

Στην παρουσίαση του MG ZS EV προχώρησε η εταιρεία, με το αυτοκίνητο να προορίζεται για οικογενειάρχες, να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αμιγώς ηλεκτρικό.

 

MG ZS EV back

MG ZS EV back

Διαθέτει αυτονομία 260 χιλιομέτρων βάση κύκλου WLTP καθώς επίσης και το πιο προηγμένο τεχνολογικά της φίρμας. Παρέχεται, μάλιστα 7ετή εργοστασιακή εγγύηση, που περιλαμβάνει και την μπαταρία ιόντων-λιθίου.

 

Το ZS EV εφοδιάζεται με το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης MG Pilot. Είναι στάνταρ στις εκδόσεις Excite και Exclusive και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα Advanced Emergency Braking, Blindspot Monitoring, Lane Keep Assist και Adaptive Cruise Control.

 

Εντός καμπίνας, υπάρχει πολύς χώρος για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών, ενώ υπάρχει και μεγάλος χώρος φόρτωσης. Είναι δύο επιπέδων, ενώ η καμπίνα από τη μεριά της, παρέχει όμορφη ατμόσφαιρα χάρη στην πανοραμική της οροφή.

 

Το σύστημα πολυμέσων αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών με sat-nav, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, audio streaming και DAB.

 

ZS EV

ZS EV

Η μπαταρία ιόντων-λιθίου 44,5kWh τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 105 kW / 143 PS με ροπή 353Nm. Η μπαταρία είναι υγρόψυκτη και διατηρείται με αυτόν τον τρόπο σταθερή στη θερμοκρασία της. Είναι τοποθετημένη κάτω από το όχημα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απελευθερώνει χώρο στην καμπίνα. Επίσης, χαμηλώνει το κέντρο βάρους του ZS EV, επιτρέποντας την ευκινησία και την ευστάθειά του.

 

Υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης και τρία επίπεδα ανάκτησης ενέργειας, λειτουργίες που διευκολύνουν αφάνταστα τη ζωή ενός οικογενειάρχη που αναζητά ένα όχημα που να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

 

Πηγή: MG


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...