MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition
MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

Το MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition διαθέτει αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού που το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για αυθόρμητες εκδρομές.

 

MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition

 

Στην Untamed Edition του MINI Cooper S Countryman ALL4 (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,1 – 6,6 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 : 163 – 151 g/km κατά το πρότυπο WLTP) που διατίθεται ήδη, όλα αυτά συνδυάζονται με έναν ιδιαίτερα δυναμικό κινητήρα. Η ισχύς του 4-κύλινδρου κινητήρα 131 kW/178 hp με τεχνολογία MINI TwinPower Turbo, εξασφαλίζει σπορ διασκεδαστική οδήγηση, όχι μόνο σε αστικά περιβάλλοντα, αλλά και σε αυθόρμητες εκδρομές στην ύπαιθρο. Το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης ALL4 εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση και οδηγική ευστάθεια ακόμα και όταν το όχημα κινείται σε ανώμαλα εδάφη.

 

 

Η ειδική έκδοση Untamed Edition του MINI Cooper S Countryman ALL4 ενθαρρύνει τον οδηγό όσο ποτέ να τολμήσει να βγει από τα όρια της πόλης και να εξερευνήσει νέους δρόμους και μονοπάτια. Το αποκλειστικό φινίρισμα αμαξώματος σε μεταλλικό χρώμα Momentum Grey, αναδεικνύει τις υποδειγματικά σχεδιασμένες επιφάνειες για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού στυλ, ενώ τα στιβαρά σχεδιαστικά στοιχεία του εξωτερικού του MINI ALL4 υπογραμμίζουν τον αδάμαστο χαρακτήρα του – κάτι το οποίο προδίδει και η ονομασία της έκδοσης. Το νέο φινίρισμα του αμαξώματος δίνει το παρών και στο πλαίσιο της κάτω εισαγωγής αέρα συμπεριλαμβανομένης της προστατευτικής ποδιάς, στα ένθετα της αεροκουρτίνας στην εμπρός ποδιά και τα μαρσπιέ, στα ένθετα των ανακλαστήρων και στο κάτω ένθετο στην πίσω ποδιά. Το φόντο του λογοτύπου της μάρκας MINI στο καπό και την πίσω πόρτα, υιοθετεί επίσης τη μεταλλική απόχρωση Momentum Grey.

 

Side

Side

 

Με εντυπωσιακό φινίρισμα

 

 

Το πολύ εκφραστικό φινίρισμα αμαξώματος του MINI Cooper S Countryman ALL4 στην Untamed Edition, συνδυάζεται με ένα μαύρο φινίρισμα για την οροφή, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τα περιβλήματα των προβολέων και τις ράγες οροφής, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή αντίθεση. Η επιλογή Piano Black Exterior, που επίσης περιλαμβάνεται στη γκάμα εξοπλισμού των ειδικών εκδόσεων, προσθέτει και άλλες μαύρες σχεδιαστικές πινελιές και αφορούν τα πλαίσια της μάσκας, των προβολέων, των πίσω φώτων και των πλαϊνών διακοσμητικών, τις χειρολαβές θυρών, τις απολήξεις εξαγωγής, την ονομασία του μοντέλου και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, και τα λογότυπα ALL4 στα εμπρός πλαϊνά πάνελ.

 

 

Τέσσερις διαγώνιες ρίγες σε χρώμα Frozen Bluestone, στην κάτω περιοχή των θυρών προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ήδη ξεχωριστή εμφάνιση του αυτοκινήτου. Τα ένθετα και τα πλαίσια των πλαϊνών διακοσμητικών υιοθετούν επίσης το ίδιο φινίρισμα. Όπως τα φινιρίσματα των μαρσπιέ, τα πλαϊνά διακοσμητικά φέρουν ένα γραφικό μοτίβο εμπνευσμένο από ορεινό τοπίο και λογότυπο με την επιγραφή «Untamed». Η ίδια επιγραφή υπάρχει επίσης στα πίσω πλαϊνά παράθυρα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 18-ιντσών σε δίχρωμη Untamed σχεδίαση με γυαλισμένες επιφάνειες έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για τις ειδικές εκδόσεις.

 

Cockpit look

Cockpit look

 

Εσωτερικό

 

 

Εμπνευσμένες από τη φύση, πράσινες και μπλε αποχρώσεις κυριαρχούν στο εσωτερικό του MINI Cooper S Countryman ALL4 στην έκδοση Untamed Edition. Ο αποκλειστικός χρωματισμός Highland Green, συνδυάζεται με μπλε και πράσινες ραφές στις επιφάνειες των σπορ καθισμάτων MINI Yours Leather Lounge, ενώ προαιρετικά διατίθεται η επένδυση MINI Yours Leather Lounge Carbon Black. Το χαρακτηριστικό γραφικό του ορεινού τοπίου κοσμεί και τις διακριτικές διακοσμητικές καρφίτσες στην εξωτερική πλευρά των πλατών των καθισμάτων, ενώ η φωτιζόμενη διακοσμητική επένδυση σε Frozen Bluestone φέρει επίσης το εντυπωσιακό μοτίβο του τοπίου. Ένα επιπλέον εφέ επιτυγχάνεται με την επιγραφή «UNTAMED» που είναι ορατή στο σκοτάδι.

 

 

Οι χαρακτηριστικές λωρίδες στο cockpit και στο κεντρικό όργανο είναι βαμμένες σε μεταλλικό Frozen Blue, οι λωρίδες επένδυσης των θυρών σε μεταλλικό Arctic Silver και το περίγραμμα των αεραγωγών σε γυαλιστερό μαύρο. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει λογότυπα με την επιγραφή “UNTAMED” στα καθίσματα και στο κάτω μέρος του σπορ τιμονιού με τη δερμάτινη επένδυση Nappa. Πατάκια με τρισδιάστατο ανάγλυφο μοτίβο τοπίου στο στυλ των μαρσπιέ και διακοσμητικές ρίγες με επένδυση οροφής σε χρώμα ανθρακί, προσδίδουν την τελική νότα αποκλειστικότητας στη σχεδίαση του εσωτερικού.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...