MINI Cooper S Resolute Edition

MINI Cooper S Resolute Edition

MINI Cooper S Resolute Edition

MINI Cooper S Resolute Edition
MINI Cooper S Resolute Edition

Η παραδοσιακή διασκεδαστική οδήγηση επαναπροσδιορίζεται: το 3θυρο MINI Cooper S Resolute Edition διαθέτει αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού.

 

MINI Cooper S Resolute Edition

MINI Cooper S Resolute Edition

 

Στην Resolute Edition, το 3θυρο MINI Cooper S (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 6,6 – 6,2 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 : 151 – 140 g/km WLTP) αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα παραδοσιακής σπορ αίσθησης. Ο δίλιτρος 4-κύλινδρος κινητήρας τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo, αποδίδει μέγιστη ισχύ 131 kW/178 hp και μέγιστη ροπή 280 Nm. Με το στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, αυτό το δυναμικό μικρό αυτοκίνητο, επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, σε 6,8 δευτερόλεπτα. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό κιβώτιο Steptronic 7-σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, κινείται λίγο ταχύτερα – σε αυτή την περίπτωση το τυπικό σπριντ (0 – 100 km/h) ολοκληρώνεται σε 6,7 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι 235 km/h.

 

 

Ο σπορ χαρακτήρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της MINI. Η Resolute Edition παραπέμπει στην πρώιμη αγωνιστική καριέρα της μάρκας, κυρίως με ένα φινίρισμα αμαξώματος εμπνευσμένο από το κλασικό χρώμα που χρησιμοποιείται στα Βρετανικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: το εξωτερικό σε έκδοση Rebel Green εκφράζει ξεκάθαρα το σπορ πνεύμα του πολυτελούς μικρού αυτοκινήτου – το φινίρισμα αυτό μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμο αποκλειστικά για το κορυφαίο MINI John Cooper Works (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,1 – 6,8 l/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 : 162 – 156 g/km κατά το πρότυπο WLTP). Το χρώμα του αμαξώματος συνδυάζεται με ένα φινίρισμα σε Pepper White ή μαύρο για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Οι ρίγες του καπό με παράλληλες γραμμές και ανοιχτούς και σκούρους χρυσαφί τόνους, μαζί με αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος 18-ιντσών σε Pulse Spoke Black, ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση της ειδικής έκδοσης. Εναλλακτικά, ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών διατίθενται επίσης στην έκδοση Tentacle Spoke Black.

 

Detail

Detail

 

Σχεδιασμός με σεβασμό στην ιστορία

 

 

Τη σαφή δέσμευση στις ιστορικές ρίζες της μάρκας καταδεικνύει επίσης η επιγραφή «RESOLUTE» στις ρίγες του καπό και στα διακοσμητικά των μαρσπιέ. Κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία είναι βαμμένα σε αποκλειστικό χρωματισμό Resolute Bronze. Αυτά περιλαμβάνουν τα πλαίσια των προβολέων, τη μάσκα και τα πίσω φώτα, τα διακοσμητικά των εμπρός πλαϊνών πάνελ, τις χειρολαβές των θυρών και της πίσω πόρτας, καθώς και τις εισαγωγές αέρα στην εμπρός ποδιά και την τάπα του ρεζερβουάρ. Μία ελκυστική αντίθεση επιτυγχάνουν τα λογότυπα της μάρκας και οι επιγραφές του μοντέλου, όπου παρομοίως με το εσωτερικό πλαίσιο, την εγκάρσια μπάρα της μάσκας και τα διακοσμητικά στην απόληξη του συστήματος εξαγωγής, υιοθετούν φινίρισμα σε Piano Black.

 

 

Μία αυθεντική ατμόσφαιρα εσωτερικού, προσανατολισμένη στη διασκεδαστική οδήγηση, εξασφαλίζει η ανθρακί επένδυση οροφής και τα σπορ καθίσματα σε αποκλειστική επένδυση Black Pearl/Light Chequered fabric/leatherette (ύφασμα/δερματίνη), που συνδυάζονται με μαύρα υποβραχιόνια και προστατευτικά γονάτων. Η έκδοση MINI Yours Leather Lounge, διατίθεται επίσης κατόπιν παραγγελίας σε Carbon Black, με ιδιαίτερα εντυπωσιακή ραφή και ρέλια καθώς και ένα διάτρητο μοτίβο Union Jack στα προσκέφαλα. Η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση Nappa. Ένα έμβλημα της έκδοσης υπάρχει στην κάτω ακτίνα του σπορ τιμονιού, με τη δερμάτινη επένδυση Nappa και στα πατάκια.

 

Interior look

Interior look

 

Εσωτερικό που ξεχωρίζει

 

 

Το υψηλής ποιότητας και αυθεντικό στυλ του 3θυρου MINI Cooper S στην έκδοση Resolute Edition, αναδεικνύεται περαιτέρω με τις ειδικά σχεδιασμένες επιφάνειες του εσωτερικού. Στο μαύρο φόντο αυτών των επιφανειών, παράλληλες και ομοιόμορφες καμπύλες γραμμές σε ανοιχτή χρυσαφί απόχρωση, σχηματίζουν ένα αριστοκρατικό ριγέ μοτίβο, που παραπέμπει στη δομή των λωρίδων του καπό. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης αποκτούν πιο ατμοσφαιρικό χαρακτήρα με το πακέτο φωτισμού, με μονάδες LED που παρέχουν στοχευμένο φωτισμό εσωτερικού, καθώς και με το Ambient Light που περιλαμβάνει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως στρογγυλό πλαίσιο χαραγμένο με λέιζερ για το κεντρικό όργανο και φωτεινές λωρίδες στις πόρτες και την περιοχή του cockpit, αλλά και φωτιζόμενες λαβές και κατώφλια θυρών. Τα MINI Driving Modes, ομοίως αποτελούν μέρος του πακέτου εξοπλισμού για το 3θυρο MINI Cooper σε Resolute Edition. Ένας διπλός διακόπτης μπορεί να χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση πιο έντονων σπορ χαρακτηριστικών στα συστήματα κίνησης και ανάρτησης του οχήματος.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...