MINI Lifestyle Collection 2022

MINI Lifestyle Collection 2022

MINI Lifestyle Collection 2022

MINI Lifestyle Collection 2022
MINI Lifestyle Collection 2022

Η MINI Lifestyle Collection 2022 είναι πρωτοποριακή και σύγχρονη και με τα νέα προϊόντα της στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα βιωσιμότητας.

 

MINI Lifestyle Collection

MINI Lifestyle Collection

 

Η MINI Lifestyle Collection 2022 χαρακτηρίζεται από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένα για εγγυημένη απόλαυση των προϊόντων σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, τα υφάσματα που παράγονται στην Πορτογαλία από οργανικό βαμβάκι και τα αξεσουάρ που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα και φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας υπογραμμίζουν το βιώσιμο χαρακτήρα της συλλογής. Πολυέστερ από 100% ανακυκλωμένο PET χρησιμοποιείται για τη σειρά τσαντών και ομπρελών Urban και βιοδιασπώμενη κυτταρίνη στην παραγωγή χειροποίητων γυαλιών. Για πρώτη φορά, υπολείμματα δέρματος που έχουν ανακτηθεί από την παραγωγή των καθισμάτων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κομψών και βιώσιμων γουριών.

 

 

Οργανικό βαμβάκι και φρέσκο στυλ

 

 

Στη συλλογή ειδών ένδυσης ξεχωρίσουν T-shirts, polo shirts και φούτερ από οργανικό βαμβάκι όπου κυριαρχεί το σύγχρονο στυλ της MINI Lifestyle Collection 2022. Το γυναικείο T-Shirt MINI Graphic Wordmark Women’s T-Shirt συνδυάζει άνετη εφαρμογή με λαιμόκοψη και μαλακό οργανικό βαμβάκι σε πλέξη single jersey και έχει ως βασικό χρώμα το Sage σε συνδυασμό με εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία μπροστά. Το ίδιο χρώμα χρησιμοποιείται στο νέο γυναικείο φούτερ MINI Striped Binding Zip Women’s Hoodie με ριγέ τελειώματα και λευκό λογότυπο MINI Wing.

 

 

Ένα υψηλής ποιότητας φερμουάρ και μαλακό οργανικό βαμβάκι με διαγώνια δομή fleece εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Η νέα απόχρωση Sage χρησιμοποιείται και στο νέο ανδρικό πόλο MINI Striped Collar Men’s Polo που κατασκευάζεται από οργανικό βαμβάκι piqué. Ένα διακριτικό ριγέ μοτίβο στον κλασικό γιακά πόλο, μαύρα κουμπάκια και το λογότυπο MINI Wing σε λευκό αποτελούν κομψές πινελιές.

 

 

Νέα προϊόντα για παιδιά

 

 

Με οργανικό βαμβάκι σε πολύ μαλακή πλέξη single jersey, φερμουάρ και μεγάλες εμπρός τσέπες, το νέο παιδικό φούτερ MINI Wordmark Circle Zip Kids Hoodie γίνεται αμέσως το αγαπημένο των παιδιών. Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη και δύο χρώματα, η πλάτη του φούτερ περιλαμβάνει τη στάμπα MINI σε στρογγυλό φόντο. Το σετ δώρου MINI Graphic Bibs Gift Set για τους πολύ μικρούς φίλους της MINI περιλαμβάνει σαλιάρες από οργανικό βαμβάκι σε διαφορετικά χρώματα, η κάθε μία με δική της ξεχωριστή σχεδίαση: ένα αξιαγάπητο μπουλντόγκ και σκίτσα αυτοκινήτων μαζί με νέα γραφικά μοτίβα προσδίδουν σύγχρονο στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε γεύμα.

 

 

Ξεχωρίστε από το πλήθος με το τελευταίο μέλος της οικογένειας προϊόντων κινητικότητας MINI – το μοδάτο πατίνι MINI Scooter. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους μαθητές πηγαίνοντας το σχολείο ή σε άλλες περιπέτειες όπου οι φίλοι της ΜΙΝΙ όλων των ηλικιών θέλουν να κυκλοφορούν γρήγορα και με ασφάλεια. Το πατίνι συνδυάζει μέγιστη άνεση και ευελιξία και είναι άκρως ανθεκτικό. Αναδιπλώνεται σε ένα συμπαγές μέγεθος για αποθήκευση ή μεταφορά στο χώρο αποσκευών του MINI. Ο μεγαλύτερος εμπρός τροχός βελτιστοποιεί την απόκριση, ενώ με το ποδόφρενο που επενεργεί στον πίσω τροχό έχετε πάντα την ταχύτητα υπό έλεγχο. Το πλαίσιο σε κλασικό Chili Red με λευκό λογότυπο MINI Wing μπροστά χαρίζει στο πατίνι μία ξεχωριστή εμφάνιση MINI.

 

MINI Collection

MINI Collection

 

Βιώσιμα προϊόντα για ταξιδιώτες

 

 

Οι νέες τσάντες χρώματος Sage έχουν ως βασικό υλικό ανακυκλωμένο PET. Κάνοντας χρήση βιώσιμων υλικών, τα είδη αποσκευών χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κομψές λεπτομέρειες. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μπανάνα MINI Two Tone Belt Bag για ασφαλή αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων, τσάντα MINI Two Tone Laptop Bag για να μεταφέρετε laptop και σημειωματάρια με στυλ και δίχρωμη τσάντα MINI Two Tone Traveller Bag για χειραποσκευές όταν ταξιδεύετε. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτών των τσαντών είναι οι μεταλλικές λεπτομέρειες στους ιμάντες ώμου και οι λαβές σε απόχρωση Brass για τη δημιουργία αντίθεσης. Οι εντυπωσιακές πινελιές υιοθετούν τον ίδιο χρωματικό τόνο με αυτό που χρησιμοποιείται στα εξωτερικά στιλιστικά στοιχεία της νέας ειδικής έκδοσης Resolute Edition του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio.

 

 

Ο σάκος MINI Graphic Duffle Bag της MINI Lifestyle Collection 2022 είναι ένα κλασικό προϊόν με νέα εμφάνιση. Το αδιάβροχο εξωτερικό τμήμα αποτελείται από κερωμένο βαμβάκι. Η βασική απόχρωση Sage και το νέο μοτίβο σε αντίθετες αποχρώσεις εγγυώνται μία ξεχωριστή εμφάνιση. Ένας αποσπώμενος ιμάντας ώμου, εξωτερικές και εσωτερικές θήκες, ένα φερμουάρ δύο δρόμων και ένα άγκιστρο για κλειδιά στο εσωτερικό εξασφαλίζουν ευελιξία και λειτουργικότητα.

 

 

Νέα αξεσουάρ

 

 

Η γκάμα στιλάτων και πρακτικών αξεσουάρ έχει επίσης ανανεωθεί και επεκταθεί. Τα νέα γούρια MINI Charms εκφράζουν την έμφαση της μάρκας στην ανώτερη ποιότητα και στη βιωσιμότητα. Διατίθενται σε δύο σχέδια και προσδίδουν σε κάθε αποσκευή μία ξεχωριστή πινελιά. Κατασκευασμένα από υπολείμματα δέρματος από την παραγωγή των καθισμάτων, τα γούρια φέρουν είτε το δημοφιλές μπουλντόγκ ή τη σιλουέτα ενός 3θυρου MINI. Το μεταλλικό κλιπ τους είναι βαμμένο σε χρώμα Brass. Το νέο MINI Graphic Triangle Notebook είναι καινοτόμο από απόψεως εμφάνισης και υλικού. Με ένα αντισυμβατικό τριγωνικό σχήμα, το σημειωματάριο φέρει εξώφυλλο με το νέο γραφικό σχέδιο της MINI Lifestyle Collection 2022. Στο εσωτερικό, μπορείτε να κάνετε χειρόγραφες σημειώσεις σε βιώσιμα παραγόμενο χαρτί stone paper.

 

 

Το νέο κύπελλο MINI Graphic Travel Mug είναι ένας πρακτικός σύντροφος για τους φίλους της MINI. Το κύπελλο κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος και υιοθετεί νέο σχέδιο με το βασικό χρώμα Sage και γράμματα MINI σε λευκό φόντο. Η μόνωση κενού αέρος και το βιδωτό καπάκι με μπουτόν «press-to-drink» διατηρούν το αγαπημένο ρόφημα παγωμένο ή ζεστό για περισσότερη ώρα.

 

 

Όλα τα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2022 διατίθεται ήδη από επιλεγμένους εμπόρους MINI.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...