Movin’On

Movin'On

Movin’On

Movin'On
Movin’On

 

Το Movin’On, η Παγκόσμια Διάσκεψη για τη Βιώσιμη Κινητικότητα, συγκέντρωσε περισσότερους από 300 δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.

 

 

Movin'On

Movin’On

 

Για πάνω από 4 ημέρες, σε phygital μορφή, όπου ο ψηφιακός κόσμος έγινε ένα με το φυσικό, από 3 στούντιο από το Παρίσι, το Μόντρεαλ και τη Σιγκαπούρη με σχεδόν 50 ώρες ζωντανής κάλυψης, το MovinOn έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να συνδεθούν από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν 80 διεθνείς ομιλητές και να συμμετάσχουν σε 40 συνεδρίες.

 

 

Προσωπικότητες παγκόσμιας κλάσης ήρθαν κοντά για πάνω από 4 ημέρες: Ηγέτες διεθνών εταιρικών οργανισμών, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι αστικών κέντρων ή χωρών καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών από τη νεότερη γενιά.

 

 

MovinOn Startup Booster

 

 

Τα μέλη του οικοσυστήματος Movin’On συνεργάζονται με 12 startups, με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης από την Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική για να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να επιταχύνουν την είσοδό τους στην αγορά. Κατά τη Σύνοδο Κορυφής, θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες του κατά τη διάρκεια συνομιλιών τύπου «flash talks» σε φορείς λήψης αποφάσεων για την κινητικότητα, δημιουργώντας ένα εύφορο έδαφος με σκοπό τη διερεύνηση συγκεκριμένων ευκαιριών για συνεργασία.

 

 

Movin’On Challenge Design

 

 

Το θέμα του φετινού Movin’On Challenge ήταν ιδιαίτερο: «Σεβασμός: Τερματισμός της απομόνωσης και αναπλήρωση του χάσματος κινητικότητας». Το φετινό Movin’On Challenge ξεχώρισε τρία καινοτόμα έργα, που μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προώθηση προσβάσιμων και χωρίς αποκλεισμούς λύσεων κινητικότητας, χάρη στον αρχικό τους σχεδιασμό.

 

 

Σχετικά με το Movin’On

 

 

Το Movin’On είναι το κορυφαίο οικοσύστημα συν-καινοτομίας στον κόσμο, που βασίζεται στην ανάπτυξη πραγματικών λύσεων για τις προκλήσεις της βιώσιμης κινητικότητας. Συγκεντρώνει περισσότερους από 250 δημόσιους, ιδιωτικούς, συλλογικούς και μεμονωμένους συνεργάτες, για την παροχή συγκεκριμένων λύσεων και καινοτομιών. Το Movin’On και οι συνεργάτες του ασχολούνται συστηματικά με αυτό το οικοσύστημα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου – κυρίως μέσω του του Movin’On Lab, του “think and make tank” – και εργάζονται με κοινό στόχο την κινητοποίηση «από τη φιλοδοξία στη δράση». Κάθε χρόνο, η κοινότητα Movin’On διοργανώνει φυσικές και ψηφιακές εκδηλώσεις για να προωθήσει τα έργα με απτούς τρόπους, με τη συμμετοχή μεγάλων επιχειρήσεων, start-ups, διεθνών οργανισμών, δημόσιων φορέων και ακαδημαϊκών, που εργάζονται όλοι μαζί. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.MovinonConnect.com


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...