Nissan eCarSharing

Nissan eCarSharing

Nissan eCarSharing

Nissan eCarSharing
Nissan eCarSharing

 

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και η BrainBox Α.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσφορά υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων μέσω της υπηρεσίας Nissan eCarSharing.

 

 

Nissan eCarSharing

Nissan eCarSharing

 

Για να έχει o ενδιαφερόμενος χρήστης της υπηρεσίας NISSAN eCarSharing πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF, θα πρέπει να «κατεβάσει» στο smartphone του την ειδική εφαρμογή (app) προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή NISSAN eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος

On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη

Ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα

Ηλεκτρονική δήλωση βλαβών ζημιών στο όχημα

Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS

Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία).

 

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχειρησιακή λειτουργία της εφαρμογής πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphones, διευκολύνοντας τη διαχείριση του αυτοκινήτου, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία χρόνου και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

 

 

Σχετικά με την BrainBox Α.Ε

 

 

Η εταιρία BrainBox Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και την νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...