Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy

Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy

Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy

Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy
Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy

 

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα στην Ισπανία το Nissan JUKE Fuji Sunset Buggy, την πιο όμορφη πρωτότυπη εκδοχή του ξεχωριστού compact crossover.

 

 

Front

Front

 

Συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν δεόντως και εκείνοι που αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, το Nissan JUKE είναι ένα ξεχωριστό compact crossover, σχεδιασμένο για να κάνει απολαυστική την οδήγηση. Κατασκευασμένο στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, κινείται από τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα DIG-T 1,0 λίτρου με ισχύ 114 PS, προσφέροντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό ευέλικτων επιδόσεων, οικονομίας καυσίμου και ποιότητας κύλισης.

 

 

Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες και οι αναβαθμίσεις over – the – air, κάνουν το JUKE πιο συνδεδεμένο από ποτέ. Ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου, το αυτοκίνητο διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect, οθόνη αφής 8 ιντσών, Wi-Fi hotspot εντός αυτοκινήτου και αναγνώριση φωνής. Η τεχνολογία ProPILOT της Nissan προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη για χρήση σε αυτοκινητόδρομο και σε κυκλοφορία σε μια λωρίδα.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...