Nissan Leaf και οικογένεια Monroe

Nissan Leaf και οικογένεια Monroe

Nissan Leaf και οικογένεια Monroe

Nissan Leaf και οικογένεια Monroe
Nissan Leaf και οικογένεια Monroe

Nissan Leaf και οικογένεια Monroe, μια οικογενειακή ιστορία 10 χρόνων, με πάνω από 200 χιλιάδες χιλιόμετρα, χωρίς σταγόνα βενζίνης.

 

 

 

Nissan Leaf

Nissan Leaf

 

Η οικογένεια Monroe, σταμάτησε να πηγαίνει στο πρατήριο καυσίμων πριν από μια δεκαετία, με το LEAF πρώτης γενιάς.

 

 

Το Nissan LEAF άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το λανσάρισμα του πρώτου EV μαζικής παραγωγής το 2010 ήταν ένα στοίχημα, αλλά χάρη στους πιστούς ιδιοκτήτες και τους ενθουσιώδεις της ηλεκτροκίνησης, όπως η οικογένεια Monroe, η Nissan δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες για την περαιτέρω μείωση των εκπομπών άνθρακα. Ως μια εκ των πρώτων ιδιοκτητών LEAF στις ΗΠΑ, η οικογένεια Monroe εξακολουθεί να κατέχει το LEAF που αγόρασε το 2010. Από τότε έχει διανύσει πάνω από 200.000 συναρπαστικά χιλιόμετρα, χωρίς να σπαταλήσει ούτε μια σταγόνα βενζίνης.

 

 

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του LEAF ήταν αυτά που παρότρυναν τους Monroe στην αγορά του LEAF. Ωστόσο, η αξιοπιστία του αυτοκινήτου και οι χαμηλές δαπάνες για συντήρηση, συν το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουν για βενζίνη, ήταν που το κράτησαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην καθημερινότητά τους. Επιπλέον, με το LEAF είναι σε θέση να διατηρήσουν τη δέσμευσή τους για έναν τρόπο ζωής με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...